shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bun venit, Jonathan Cissé!

Un fost component al reprezentativei olimpice a Coastei de Fildeș, jucător care a făcut parte și din celebrul club AS Monaco, a semnat un contract cu SC Oțelul Galați și este noul fundaș central al roș-alb-albaștrilor.

Jonathan Cissé, un fotbalist cu mare potențial al statului african Coasa de Fildeș, a devenit oțelar, el semnând un contract în acest sens, după ce a petrecut ultimii 4 ani în campionatul de elită al Israelului, Premier League, la Hapoel Hadera. Cissé, 26 de ani și 1.95 metri înălțime, joacă pe postul de fundaș central, având dreptul ca picior de bază, și a bifat la formația israeliană 106 partide, reușind să marcheze 6 goluri.

În perioada 2016-2019, Jonathan a fost component al lui AS Monaco, jucând pentru echipa secundă a monegascilor: a prins 45 de partide și a înscris 2 goluri. El a făcut parte și din echipa U23 a Coastei de Fildeș, iar într-un interviu acordat cu câțiva ani în urmă, atunci când a fost aproape de a se întoarce în Franța, la RC Lens, a afirmat că își dorește să ajungă titular în prima reprezentativă a “Elefanților”.

Ne bucurăm să-l avem printre noi și îi urăm succes. Bun venit, Jonathan!