shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bun venit la Oțelul, Antonio Cruceru!

cruceru-antonio

SC Oțelul Galați a semnat un acord valabil un sezon și jumătate cu mijlocașul Antonio Cruceru (26 de ani), jucătorul ce a evoluat în prima parte a stagiunii 2022/23 a Ligii 2 la AFC Unirea Slobozia.

Antonio Cruceru, născut pe 21 iulie 1996, la Filiași, poate evolua pe postul de mijlocaș central, atât ca inter, cât și pe poziția de mijlocaș ofensiv, dar poate fi folosit și în banda stângă. Antonio a început fotbalul la Școala de Fotbal Gică Popescu, de unde a făcut pasul la  Academia Gheorghe Hagi, fiind și component al echipei naționale a României U18. Apoi a fost împrumutat de Viitorul Constanța către formații precum Chindia Târgoviște, FC Argeș, Academica Clinceni și Petrolul Ploiești, iar în 2019 a fost transferat de către Turris Turnu Măgurele. A urmat o revenire la Constanța, de această dată la Farul, în liga secundă, iar după fuziunea celor două formații de la malul mării, a fost înregimentat de către Unirea Slobozia.

Cruceru a evoluat constant în ultimele sezoane ale Ligii 2, iar în stagiunea trecută a bifat 23 de prezențe în liga secundă, inclusiv în play-off-ul competiției. În această primă parte a actualului sezon, a avut pentru Unirea Slobozia 10 meciuri în campionat și 3 în Cupa României. Poate fi descris ca un mijlocaș agresiv, cu o bună disponibilitate la efort și pressing, care poate apărea și ca pasator decisiv, dar care încearcă de multe ori și finalizarea prin șuturi de la distanță. De asemenea, este și un bun executant de lovituri libere. Din această iarnă, a semnat cu SC Oțelul Galați și va face parte din lotul antrenat de Dorinel Munteanu pentru, cel puțin, următorul an și jumătate.

Bun venit și mult succes, Antonio Cruceru!