shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bun venit la Oțelul, Georgian Păun!

georgian-paun-2

SC Oțelul Galați anunță că a ajuns la un acord contractual cu Georgian Păun, jucător cu o experiență vastă la nivelul primelor două ligi din fotbalul românesc. Clubul nostru și fotbalistul în vârstă de 34 de ani au semnat un contract valabil pentru un sezon, acesta parafând înțelegerea cu Oțelul din postura de jucător liber, ultima echipă la care a evoluat fiind CSM Medgidia.

Acesta poate evolua pe orice post din spatele atacanților, atât pe cele două benzi, cât și din postura de mijlocaș ofensiv. În sezonul 2018/2019, Păun a mai fost pregătit de antrenorul Petre Grigoraș, la Farul Constanța în divizia secundă.

georgian-paun-1

Georgian Păun este născut pe 24 octombrie 1985 la Ploiești și a început cariera de Astra, alături de care a debutat în prima ligă în 2002. De-a lungul carierei sale, a mai îmbrăcat tricoul unor echipe precum Dinamo București, Politehnica Iași, CSKA Sofia sau FC Brașov, Metalul Reșița, Turris Turnu Măgurele, Petrolul Ploiești și Farul Constanța, având la activ numeroase prezențe în primele două eșaloane fotbalistice ale României. Din această toamnă s-a alăturat echipei noastre, alături de care va pune umărul la îndeplinirea obiectivelor propuse în acest sezon. La Oțelul, Păun va evolua în tricoul cu numărul 14.

Bun venit și mult succes în tricoul Oțelului, Georgian Păun!

georgian-paun-3