shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bun venit la Oțelul, Kehinde Fatai!

fatai1

Clubul nostru anunță că și-a asigurat serviciile atacantului Kehinde Fatai. Atacantul născut în Nigeria, dar care are și cetățenie română, vine la Oțelul după ce în prima parte a acestui sezon a evoluat pentru FK Turan, în Kazahstan, acesta semnând un angajament până la finalul sezonului, cu opțiune de a prelungi pentru încă o stagiune. În vârstă de 33 de ani, împliniți în urmă cu doar câteva zile, Fatai are o mare experiență în fotbalul românesc, el jucând în cariera sa pentru formații precum FC Argeș, Farul Constanța sau Astra Giurgiu. De altfel, în perioada când a activat pentru echipa din Giurgiu, Fatai și-a trecut în cont și o Supercupă a României. Noul atacant al Oțelului a disputat 163 de meciuri în prima ligă, marcând de 44 de ori, având și numeroase prezențe în cupele europene (Europa League 31 meciuri – 8 goluri, UEFA Champions League 3 meciuri – 2 goluri).

fatai2

Este un jucător foarte experimentat, care cred că se pliază pe stilul nostru de joc, având o viteză foarte bună”, a spus despre el Dorinel Munteanu.

fatai3

În afara României, Fatai a evoluat pentru cluburi importante din Europa, precum Club Brugge, Sparta Praga sau Dinamo Minsk. De asemenea, vârful este și fost internațional de tineret al reprezentativei Nigeriei. Bine ai venit și mult succes, Kehinde Fatai!