shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bun venit, Robert Dogaru!

transfer-dogaru

SC Oțelul Galați a semnat o înțelegere valabilă pentru două sezoane și jumătate cu Robert Dogaru, portar în vârstă de 20 de ani

Clubul nostru anunță că a reușit înregimentarea lui Robert Dogaru, portar ce a evoluat în ultimele trei sezoane la colega de serie CSM Focșani. Crescut de formația vrânceană, Dogaru a trecut și pe la grupele de juniori ale lui Tottenham Hotspur, iar în această iarnă a semnat un contract valabil două sezoane și jumătate cu echipa noastră.

Robert Viorel Dogaru este născut la data de 24 iulie 1999, la Focșani. A început fotbalul la vârsta de 6 ani la juniorii celor de la CSM Focșani, fiind pregătit de-a lungul timpului de antrenorii Alin Samoilă, Mircea Lazăr și Puiu Oprișan. La vârsta de 13 ani, s-a mutat alături de familie în Anglia, continuându-și cariera la cluburi locale din Albion. Evoluțiile bune l-au adus în atenția unui club important din fotbalul britanic, Tottenham Hotspur, semnând un contract valabil două sezoane. A jucat la echipele Under 17 și Under 18 ale clubului londonez, iar la vârsta de 18 ani s-a întors în orașul natal pentru a debuta la nivel de seniori, apărând buturile celor de la CSM Focșani, în Liga 3, sub comanda antrenorului Vasile Burgă. Din această iarnă, s-a alăturat clubului nostru, acesta semnând un contract valabil pentru două sezoane și jumătate cu Oțelul.

Bun venit și mult succes, Robert Dogaru!