background-new-min
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bun venit, Ruben Silvestre!

ruben-silvestre2

SC Oțelul Galați a semnat o înțelegere valabilă pentru un sezon cu portughezul Ruben Silvestre, jucător în vârstă de 23 de ani

Clubul nostru a reușit înregimentarea fotbalistului Ruben Filipe Quintano Silvestre, jucător portughez ce poate evolua pe postul de atacant, dar și în banda stângă a atacului sau în spatele vârfului. Silvestre a semnat un contract valabil un sezon cu echipa noastră, cu posibilitatea de prelungire pe încă o stagiune.

ruben-silvestre

Născut pe 21 ianuarie 1994, în Tondela, Portugalia, Ruben Silvestre a evoluat în ultimul sezon pentru formația FC Lusitanos (locul 3 în sezonul precedent în prima ligă din Andorra), iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru GD Gafanha, Sertanense, Tondela şi Tourinzense (toate din Portugalia). Jucător de picior drept și cu o înălțime de 193 cm, Silvestre a reușit să adune și 10 apariții în Ledman Liga Pro, liga secundă a fotbalului portughez. Fotbalistul portughez s-a alăturat deja lotului oțelar deplasat la Brașov și va efectua în această seară un prim antrenament sub comanda lui Damian Băncilă.

Bun venit, Ruben Silvestre!

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer