shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bun venit, Ruben Silvestre!

ruben-silvestre2

SC Oțelul Galați a semnat o înțelegere valabilă pentru un sezon cu portughezul Ruben Silvestre, jucător în vârstă de 23 de ani

Clubul nostru a reușit înregimentarea fotbalistului Ruben Filipe Quintano Silvestre, jucător portughez ce poate evolua pe postul de atacant, dar și în banda stângă a atacului sau în spatele vârfului. Silvestre a semnat un contract valabil un sezon cu echipa noastră, cu posibilitatea de prelungire pe încă o stagiune.

ruben-silvestre

Născut pe 21 ianuarie 1994, în Tondela, Portugalia, Ruben Silvestre a evoluat în ultimul sezon pentru formația FC Lusitanos (locul 3 în sezonul precedent în prima ligă din Andorra), iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru GD Gafanha, Sertanense, Tondela şi Tourinzense (toate din Portugalia). Jucător de picior drept și cu o înălțime de 193 cm, Silvestre a reușit să adune și 10 apariții în Ledman Liga Pro, liga secundă a fotbalului portughez. Fotbalistul portughez s-a alăturat deja lotului oțelar deplasat la Brașov și va efectua în această seară un prim antrenament sub comanda lui Damian Băncilă.

Bun venit, Ruben Silvestre!