shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bun venit și mult succes, Joao Serrao și Samuel Teles!

Clubul nostru a perfectat încă două transferuri, menite să întărească axul central al echipei. Este vorba de doi fotbaliști portughezi, ce au ajuns în această noapte în cantonamentul echipei din Austria.

Joao Serrao este un fundaș central în vârstă de 23 de ani, înalt de 1,9 m și care vine la Oțelul de la formația portugheză USC Paredes, pentru care a jucat în 25 de meciuri din sezonul recent încheiat, având și un gol marcat la activ. Serrao a început fotbalul la grupele de copii ale clubului FC Porto, iar la vârsta de 16 ani a fost transferat de câtre Juventus Torino. La clubul italian, Serrao a evoluat pentru echipele de tineret U17 și U19, având și 9 prezențe în UEFA Youth League.

Samuel Teles evoulează pe postul de mijlocaș central, dar poate fi folosit și ca mijlocaș dreapta. În vârstă de 26 de ani, lusitanul vine la Oțelul de la Feirense, formație pentru care a jucat peste 60 de meciuri în liga secundă a Portugaliei. Teles a terminat junioratul la SC Braga, după care a evoluat la echipele Sanjoanense și Leça.

Bun venit și mult succes, Joao Serrao și Samuel Teles!