shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Când te laudă campionii

Oțelul Galați a reușit un meci foarte bun pe terenul campionilor de la Farul Constanța, însă nu a obținut și victoria. După acest 1-1 rememorăm lunga listă a partidelor din acest sezon în care am fi meritat măcar un punct, dacă nu pe toate trei. De ce? Pentru a ne reaminti cât de mult contează echipa roș-alb-albastră cu trei runde înainte de finalul sezonului regular.

În fotbalul românesc se spun multe lucruri, viața noastră depinde cumva de fiecare etapă și de zilele dintre rundele de Superligă. Ne hrănim cu declarații, ne construim speranțele pe baza faptelor de la firul ierbii și – cazul Oțelului, în mod special – abia așteptăm reîntâlnirea cu suporterii. După fiecare partidă se rostogolesc justificări, vin contraargumente, se fac și declarații hazardate, doar suntem parte dintr-un fenomen în care absolut orice detaliu contează. Iar dacă adversarul te laudă, te oprești și asculți până la capăt. De data aceasta a făcut-o Gheorghe Hagi, colegul de generație al lui Dorinel Munteanu, oameni care în anii 90 ne scoteau în stradă. De bucurie!

Managerul Farului a vorbit și despre managerul tehnic al oțelarilor, nu doar despre jocul formației noastre care a luptat până în ultimele secunde pentru victorie. Este măgulitor și te încarcă substanțial cu energie pentru jocurile următoare, cu toate că o vorbă bună nu ține loc de puncte. Însă reprezentanții miilor de inimi roș-alb-albastre au demonstrat încă o dată că nu se tem de nicio provocare. Golul lui Frederic Maciel, un strop de magie la Hagi acasă, ne-a înseninat frunțile și tragem în continuare nădejde că pe final de sezon regular vom izbuti o cursă nemaivăzută. Cu asemenea suporteri în tribune și în suflete aflate chiar și la mii de kilometri depărtare, nimic nu este imposibil. Mâine seară, de la ora 21.00, tragem un cartuș important cu CFR Cluj. Forza, Oțelul!

FARUL CONSTANȚA – SC OȚELUL GALAȚI 1-1 (1-0)

Stadion: Academia Hagi, Ovidiu. Spectatori: 3.000
Au marcat: Budescu 31 pen. / Maciel 67
Cartonașe galbene: Deaconu 19, Sîrbu 75 / Silva 30, Rus 45, Ghiocel 57, Cisse 90+4

FARUL: Buzbuchi – Dussaut (59 Sîrbu), Larie, Popescu, Kiki – Deaconu (46 Vînă), Queiros (59 Nedelcu), Grameni – Rivaldinho (80 Boli), L. Munteanu, Budescu (59 Ganea)
Rezerve neutilizate: Mușat – Banu, Cojocaru, Dănuleasa, Grosu, Gustavo Marins, Stoian
Antrenor principal: G. Hagi

OȚELUL: Pap – Rus, Cisse, Lovric (15 Ghiocel), Silva – Cisotti, Zivulic, Teles – Maciel, Rusevic (60 Malle), Al. Pop (87 Cîrjan)
Rezerve neutilizate: Stoian – Bordun, Farcaș, Gaitan, Jardan, Lameira, Panait, Yabre, Zhelev
Antrenor principal: D. Munteanu

Arbitri: R. Vidican – A. Cerei, F. Tunyogi – O. Robu. VAR: I. Călin. AVAR: G. Găman