shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Căpitanul formației Academica Clinceni a semnat cu Oțelul

bogdan-matei-transfer

SC Oțelul Galați a parafat astăzi prima înțelegere contractuală pentru returul sezonului 2017-2018 al Ligii a III-a, prin înregimentarea fundașului central Bogdan Matei.

Apărătorul central ce a evoluat ultima dată pentru FC Academica Clinceni, ocupanta locului 6 în actuala stagiune a Ligii a 2-a, a semnat un contract cu formația noastră valabil până în vară, cu opțiunea de prelungire în eventualitatea în care Oțelul va reuși îndeplinirea obiectivului propus: promovarea în eșalonul secund.

Bogdan Matei este născut pe data de 23 februarie 1989, la Urziceni, localitate unde a început să practice fotbalul. A evoluat de-a lungul carierei la formații precum Unirea Urziceni, Victoria Brănești, Putnok FC (Ungaria 2), Viitorul Axintele, Chindia Târgoviște, FCM Alexandria și, în cele din urmă, Academica Clinceni. La formația ilfoveană, Matei a jucat în ultimul an, fiind titular de drept, iar în acest tur de campionat al Ligii 2 a devenit chiar căpitan al echipei. După despărțirea de Academica, Bogdan va purta, începând din această iarnă, tricoul SC Oțelul Galați pentru returul campionatului 2017-2018 al Ligii a 3-a, iar în cazul promovării contractul acestuia va fi prelungit pentru încă o stagiune.

„Sunt mândru că am ajuns la Oțelul, o echipă cu suporteri, o echipă de tradiție a fotbalului românesc. Sperăm ca împreună să ne îndeplinim obiectivele, abia aștept întâlnirea cu noii colegi, cu staff-ul tehnic și, mai ales, cu publicul gălățean”, a declarat noul fundaș al formației noastre, Bogdan Matei.

„Suntem bucuroși că am reușit să îl aducem la echipă pe Bogdan Matei, un fundaș central de valoare, cu experiență în Liga 2. Avem convingerea că ne va ajuta foarte mult în retur, vrem să ne întărim departamentul defensiv, dar cu siguranță nu vom neglija nici alte poziții. Vom mai aduce jucători, vrem să creionăm lotul până la reluarea antrenamentelor, să avem o perioadă de pregătire bună și să atacăm pregătiți partea secundă a campionatului”, a declarat Iulian Apostol, team-manager al SC Oțelul Galați.

Bun venit și mult succes la Oțelul, Bogdan Matei!