shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Căpitanul Silviu Ilie continuă cu noi

ilie-silviu

Căpitanul SC Oțelul Galați, Silviu Ilie, a semnat prelungirea contractului scadent în această vară și va reprezenta și în noul sezon culorile roș-alb-albastre ale clubului nostru.

Silviu Ilie este un produs al Centrului de Copii şi Juniori al Oţelului, iar în afară de gruparea oțelară a mai evoluat la Dunărea Galaţi, ASA Tîrgu Mureş, Farul Constanţa, Metalosport Galaţi şi Dunărea Călăraşi.

A strâns 120 de partide pentru Oţelul, timp în care a marcat de cinci ori. Două dintre reuşitele sale au o importanţă aparte, cele din ediţia 2010-2011, atunci când a punctat decisiv în două victorii uriaşe: 2-1 în deplasare cu Dinamo şi 1-0 la Craiova. Astfel, a contribuit la cele mai mari performanţe din istoria clubului, câştigarea campionatului şi a Supercupei. Ilie are în CV şi trei selecţii la prima reprezentativă a României, una la România U23 şi alte 16 pentru naţionala de tineret, plus 5 jocuri în UEFA Champions League, alături de Oţelul!

De asemenea, a fost căpitanul și unul dintre jucătorii decisivi ai echipei în campania SC Oțelul Galați ce a consfințit promovarea în acest an în Liga 3.