shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Cardurile de socios pentru sezonul 2020/2021

card-alb-20

SC Oțelul Galați demarează programul de înscriere a suporterilor ca membri oficiali ai clubului pentru stagiunea de campionat 2020/2021. Astfel, fanii care doresc să devină socios roș-alb-albaștri o pot face începând de luni, 1 iulie, online – pe site-ul oficial al clubului, la secțiunea Înscrieri sau la Magazinul Oficial, situat la stadionul Oțelul, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 20:00.

?

Cum poți deveni socios

 • PENTRU MEMBRII NOI: Calitatea de membru se dobândeşte pe baza liberei adeziuni la prevederile statutului SC Oțelul Galați. Pentru a deveni membru trebuie completată și semnată o cerere de aderare pe care o puteți găsi la Magazinul Oficial sau pe care o puteți descărca online – Click aici.
 • PENTRU MEMBRII EXISTENȚI: Reînnoirea cardurilor se face prin plata cotizației, stabilită pentru sezonul competițional 2020/2021. Membrii oficiali existenți vor avea același număr unic de identificare primit la înscrierea inițială.

?

Care e cuantumul cotizației

Membrii vor avea obligația de a achita o cotizație anuală în funcție de cardul de socios dorit:

 • ROȘU, pentru copii până în vârsta de 18 ani. Cotizaţia anuală: 50 de lei Vezi beneficiile aici
 • ALB, pentru membrii cotizanţi. Cotizaţia anuală: 100 de lei Vezi beneficiile aici
 • ALBASTRU, pentru cei care doresc să se implice mai mult financiar. Cotizaţia anuală: 500 de lei Vezi beneficiile aici
 • GOLD, pentru care doresc o susținere importantă și un tratament VIP. Cotizația anuală: 1000 lei Vezi beneficiile aici

?

De ce să devii socios

 • Sprijini clubul În primul rând, suporterii au posibilitatea de a se implica activa în viața clubului, să participe la deciziile generale ale organizării asociației și să sprijine efectiv activitatea echipei.
 • Dreptul de a alege sau de a fi ales Membrii asociați-cotizanți vor avea dreptul de vot la Adunările Generale, inclusiv la cele în care se va alege conducerea clubului și chiar vor putea candida, conform condițiilor statutare.
 • Acces la meciuri pe baza cardului De asemenea, printre cele mai importante beneficii trebuie să menționăm că din acest sezon, toate cardurile de membru vor fi folosite pentru a avea acces gratuit la toate partidele oficiale organizate de SC Oțelul Galați pe teren propriu, acestea înlocuind clasicele abonamente. Practic, orice membru va intra la meciuri pe baza cardului de socios aferent fiecărei culori (Roșu – Peluza Nord, Alb – Tribuna 1, Albastru – Tribuna 0 și Gold – Tribuna oficială).
 • Acces exclusiv meciuri online În plus, calitatea de membru oferă accesul în grupul exclusiv de pe Facebook în care veți putea urmări toate partidele oficiale ale echipei, fie de acasă sau deplasare.

?

Beneficii

Iată toate benficiile oferite de SC Oțelul Galați, în funcție de cardul pentru care optați:


 

sigla-otelul-copie

JUNIOR STANDARD PREMIUM VIP
ROȘU ALB ALBASTRU GOLD
50 LEI/AN 100 LEI/AN 500 LEI/AN 1000 LEI/AN
* sub 18 ani *toate vârstele *toate vârstele *toate vârstele
Card personalizat
Scrisoare de bun venit
Acces exclusiv grup socializare
Acces antrenamente oficiale
Sesiuni autografe/ foto
Tur al stadionului, vestiar, teren, muzeu, etc
Reducere materiale promoționale zi naștere
Newsletter informări oficiale
Știri exclusive
Bilanț contabil semestrial
Reduceri parteneri oficiali
Tombole, concursuri exclusive
Vot Jucatorul Sezonului
Acces exclusiv meciuri online
Abonament gratuit Peluza Nord Tribuna 1
Tribuna 0
Tribuna Oficială
Vot Adunarea Generala
Înmânare trofeu Jucatorul Sezonului
Reducere materiale promoționale 5% 10% 15%
Cadou Pix/breloc
Eșarfă/fular Tricou oficial
Program oficial de meci PDF
Program oficial de meci tipărit
Prioritate alegere loc stadion
Acces poarta VIP
Parking
Catering
Întâlniri oficiale cu echipa

?

Informații utile

 • Suporterii care doresc să se asocieze/înscrie in asociatie o pot face în perioada 01 iulie – 31 decembrie 2020
 • Pentru a avea continuitate, membrii socios actuali au obligatia de își reinnoi cardurile în perioada 01 iulie – 30 august 2020
 • Fanii care doresc sa devină membri asociați-cotizanți în afara perioadei obișnuite de asociere/înscriere în asociație, în speță în perioada 01 ianuarie – 31 martie 2021, vor putea obține această calitate numai sub condiția plății contravalorii unei cotizații anuale și jumătate, cu consecință de a beneficia de această calitate, atât pentru partea din sezonul competițional în curs, cât și pentru sezonul competițional următor
 • Program sediu: Stadionul Oțelul, situat în Str. Anghel Saligny, Galați (Luni-Vineri, în intervalul orar 12:00-20:00).
 • De asemenea, puteți efectua un transfer bancar în unul din conturile BRD: RO36BRDE180SV17092691800 în RON și RO55BRDE180SV07675551800 în Euro
 • Toate cardurile vor avea valabilitate până la data de 30 iunie 2021.

Împreună am reușit să renaștem clubul fanion al orașului Galați, cea mai titrată echipă din regiunea istorică Moldova, campioana și supercampioana României din 2011. Lupta continuă și în acest sezon, împreună avem datoria să ducem tradiția Oțelului mai departe. Te așteptăm să intri în marea familie oțelară, să devii membru oficial în acest sezon și împreună să susținem viitorul fotbalului gălățean. Oțelul se călește din nou cu gălățeni, atât cu cei din tribune sau peluze, cât și cu cei din teren! Împreună pentru Oțelul!