shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Cardurile socios oficiale pentru sezonul 2022/23 al Ligii 2

carduri-2022-2023

SC Oțelul Galați demarează programul de înscriere a suporterilor ca membri oficiali ai clubului pentru stagiunea de campionat a Ligii 2, ediția 2022/2023. Astfel, fanii care doresc să devină socios roș-alb-albaștri și care vor să dețină abonament la meciurile de pe teren propriu o pot face începând de vineri, 1 iulie, online – pe site-ul oficial al clubului, la secțiunea Înscrieri sau la Magazinul Oficial, situat la stadionul Oțelul, de luni până vineri, în intervalul orar 11:00 – 19:00.

?

Cum poți deveni socios

 • PENTRU MEMBRII NOI: Calitatea de membru se dobândeşte pe baza liberei adeziuni la prevederile statutului SC Oțelul Galați. Pentru a deveni membru trebuie completată și semnată o cerere de aderare pe care o puteți găsi la Magazinul Oficial sau pe care o puteți descărca online – Click aici.
 • PENTRU MEMBRII EXISTENȚI: Reînnoirea cardurilor se face prin plata cotizației, stabilită pentru sezonul competițional 2022/2023. Membrii oficiali existenți vor avea același număr unic de identificare primit la înscrierea inițială.

?

Care e cuantumul cotizației

Membrii vor avea obligația de a achita o cotizație anuală în funcție de cardul de socios dorit:

 • ROȘU, pentru membrii cotizanți sau opțional pentru copiii sub 18 ani. Cotizaţia anuală: 100 de lei Vezi beneficiile aici
 • ALB, pentru membrii cotizanţi ce sunt mereu alături de echipă. Cotizaţia anuală: 200 de lei Vezi beneficiile aici
 • ALBASTRU, pentru cei care doresc să se implice mai mult financiar. Cotizaţia anuală: 600 de lei Vezi beneficiile aici
 • GOLD, pentru care doresc o susținere importantă și un tratament VIP. Cotizația anuală: 3000 lei Vezi beneficiile aici

?

De ce să devii socios

 • Sprijini clubul În primul rând, suporterii au posibilitatea de a se implica activa în viața clubului, să participe la deciziile generale ale organizării asociației și să sprijine efectiv activitatea echipei.
 • Dreptul de vot Membrii asociați-cotizanți vor avea dreptul de vot la Adunările Generale, inclusiv la cele în care se va alege conducerea clubului și chiar vor putea candida, conform condițiilor statutare. Cardul dedicat celor sub 18 ani nu va avea drept de vot.
 • Acces la meciurile din Liga 2 pe baza cardului De asemenea, printre cele mai importante beneficii trebuie să menționăm că din acest sezon, toate cardurile de membru vor fi folosite pentru a avea acces gratuit la toate partidele oficiale organizate de SC Oțelul Galați pe teren propriu, acestea înlocuind clasicele abonamente. Practic, orice membru va intra la meciuri pe baza cardului de socios aferent fiecărei culori (Roșu – Tribuna 2, Alb – Tribuna 1, Albastru – Tribuna 0 și Gold – Tribuna oficială).
 • Acces exclusiv meciuri online În plus, calitatea de membru oferă accesul în grupul exclusiv de pe Facebook în care veți putea urmări toate partidele oficiale ale echipei, fie de acasă sau deplasare.
 • Votezi echipamentul de joc În acest sezon, membrii vor putea vota echipamentele din deplasare și cel de rezervă, astfel încât echipa va purta modelele alese de suporteri.
 • Reduceri la Shop-ul Oficial În funcție de cardul ales, ai parte de reduceri la toate produsele din Magazinul Oficial.

?

Beneficii

Iată toate benficiile oferite de SC Oțelul Galați, în funcție de cardul pentru care optați:


 

sigla-otelul-copie

TRIBUNA 2 TRIBUNA 1 TRIBUNA 0 TRIBUNA VIP
ROȘU ALB ALBASTRU GOLD
100 LEI/AN 200 LEI/AN 600 LEI/AN 3000 LEI/AN
* opțional sub 18 ani *toate vârstele *toate vârstele *toate vârstele
Card personalizat
Scrisoare de bun venit
Acces exclusiv grup socializare
Acces antrenamente oficiale
Sesiuni autografe/ foto
Tur al stadionului, vestiar, teren, muzeu, etc
Reducere materiale promoționale zi naștere
Newsletter informări oficiale
Știri exclusive
Bilanț contabil semestrial
Reduceri parteneri oficiali
Tombole, concursuri exclusive
Vot Jucatorul Sezonului
Acces exclusiv meciuri online
Abonament gratuit Tribuna 2
Tribuna 1
Tribuna 0
Tribuna Oficială
Vot Adunarea Generala
Înmânare trofeu Jucatorul Sezonului
Reducere materiale promoționale 5% 5% 10% 15%
Cadou Pix/breloc Eșarfă/fular
Tricou oficial
Set echipament
Program oficial de meci PDF
Program oficial de meci tipărit
Prioritate alegere loc stadion
Acces poarta VIP
Parking
Catering
Întâlniri oficiale cu echipa

?

Informații utile

 • Suporterii care doresc să se asocieze/înscrie in asociatie o pot face în perioada 01 iulie – 31 decembrie 2022
 • Pentru a avea continuitate cu anul precedent, membrii socios actuali au obligatia de își reînnoi cardurile în perioada 01 iulie – 30 august 2022
 • Fanii care doresc sa devină membri asociați-cotizanți în afara perioadei obișnuite de asociere/înscriere în asociație, în speță în perioada 01 ianuarie – 31 martie 2023, vor putea obține această calitate numai sub condiția plății contravalorii unei cotizații anuale și jumătate, cu consecință de a beneficia de această calitate, atât pentru partea din sezonul competițional în curs, cât și pentru sezonul competițional următor
 • Program sediu: Stadionul Oțelul, situat în Str. Anghel Saligny, Galați (Luni-Vineri, în intervalul orar 11:00-19:00).
 • De asemenea, puteți efectua un transfer bancar în unul din conturile BRD: RO36BRDE180SV17092691800 în RON și RO55BRDE180SV07675551800 în Euro
 • Toate cardurile vor avea valabilitate până la data de 30 iunie 2023.

Împreună am reușit să renaștem clubul fanion al orașului Galați, cea mai titrată echipă din regiunea istorică Moldova, campioana și supercampioana României din 2011. Am reușit promovarea în Liga 2, dar lupta continuă și în acest sezon, împreună avem datoria să ducem tradiția Oțelului mai departe. Te așteptăm să intri în marea familie oțelară, să devii membru oficial în acest sezon și împreună să susținem viitorul fotbalului gălățean. Oțelul se călește din nou cu gălățeni, atât cu cei din tribune sau peluze, cât și cu cei din teren! Împreună pentru Oțelul!