shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

CCJ: Încep antrenamentele grupelor mici!

selectii06-10

SC Oțelul Galați continuă dezvoltarea sectorului juvenil al clubului și acordă o atenție sporită Centrului de Copii și Juniori, atât la nivelul micilor fotbaliști, cât și a staff-ului tehnic.

Astfel, începând de săptămâna următoare, grupele mici ale departamentului juvenil vor începe antrenamentele centralizate și vor intra în competițiile oficiale organizate de AJF, întreaga activitate a centrului fiind coordonată de antrenorul Mihai Ciobanu, tehnician cu licența PRO.

Grupa 2006-2007 va fi pregătită de antrenorul Iulian Olteanu, cel care pregătește și grupa 2005, fiind ajutat și de Mihai Ciobanu, iar antrenamentele se vor desfășura în fiecare zi de marți, joi și vineri, începând cu ora 19:30, pe terenul 2 al complexului sportiv Dunărea.

Grupa 2008-2009 va avea un tânăr antrenor, dar cu o vastă experiență fotbalistică la cel mai înalt nivel: Adrian Sălăgeanu, campion și supercampion cu Oțelul. Acesta va fi secondat în permanență de Mihai Ciobanu, iar ședințele de pregătire vor avea loc în fiecare zi de marți și miercuri de la ora 17:00 și sâmbăta de la ora 09:00, pe terenul 2 al stadionului Oțelul. Având în vedere că Adrian Sălăgeanu este jucător activ în cadrul echipei de seniori și angrenat în competițiile oficiale, programul poate suferi modificări ce vor fi anunțate în timp util.

Grupa 2010-2012, dedicată celor mai mici fotbaliști, va fi pregătită de cel mai experimentat antrenor, în persoana lui Mihai Ciobanu, iar antrenamentele se vor desfășura pe terenul 2 al stadionului Oțelul în fiecare zi de marți și joi de la ora 18:00 și sâmbăta de la ora 10:00.

Sfaturi utile pentru micii oțelari

  • la fiecare antrenament este recomandată îmbrăcăminte de culoare închisă
  • toți copiii trebuie să aibă avizul medicului de familie pentru practicarea activităților sportive
  • prezența la antrenamente trebuie să fie cu minim 15 minute înainte de ora stabilită

SC Oțelul Galați așteaptă toți copiii care vor să practice fotbalul și să reprezinte clubul fanion al orașului nostru. Împreună reclădim fotbalul de oțel! #ImpreunaPentruOtelul Pentru mai multe detalii, selecții și antrenamente: antrenor coodonator Mihai Ciobanu – telefon 0745538328.