shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Ce dor ne-a fost de fotbal!

Oțelul revine astăzi pe teren, dar nu oriunde, ci la Craiova, stadion pe care a izbutit rezultate pozitive în stagiunea curentă. Vorbim despre o singură arenă care poartă nume diferite, în funcție de echipa care își dispută șansele ca gazdă. Astăzi întâlnim aici pe FCU, iar joi pe Universitatea, în Cupa României. Ce dor ne-a fost de fotbal!

După două săptămâni scurse de la victoria cu Poli Iași, scor 1-0, băieții pregătiți de Dorinel Munteanu se întorc în meciurile oficiale: jucăm de la ora 14.00 cu FCU Craiova, în Bănie, grupare pe care am învins-o de două ori în sezonul regular. Play-out-ul Superligii, după ultimele rezultate, s-a comprimat, de aceea va fi nevoie la fiecare partidă de susținerea voastră, a minunaților suporteri roș-alb-albaștri, pentru ca Oțelul să încheie anul competițional pe o poziție cât mai favorabilă. De ce nu, și în Cupa României, întrecere în care vom reveni joi seară, tot la Craiova, cu Universitatea.

Echipa-fanion a Galațiului întâlnește din 1986 echipe ale Craiovei în primul eșalon și a reușit destule jocuri consistente pe terenul adversarului din Bănie. În decembrie ’88, ai noștri reușeau pe terenul Universității o victorie cu 3-2 care dădea titlul principal pe prima pagină a ziarului Sportul din acea epocă: SURPRIZĂ DE MARI PROPORȚII LA CRAIOVA!
În imagini, prima pagină și caseta tehnică a jocului din etapa a 15-a a campionatului.

În fiecare zi ne este dor de Oțelul. Forza!