shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Ceahlăul – Oțelul: Derby-ul Moldovei din Liga 3

gol-otelul-rosu

SC Oțelul Galați va juca astăzi pe terenul formației CSM Ceahlăul Piatra Neamț, în etapa a III-a a Ligii 3, într-o partidă ce va pune față în față continuatoarele a două cluburi importante din fotbalul românesc, unele dintre cele mai reprezentative ale regiunii istorice Moldova. Jocul se va disputa cu începere de la 17:00, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț.

Oțelul este liderul seriei după cele două etape disputate până acum, cu maximum de puncte, golaveraj 8-0, în timp ce nemțenii se clasează pe locul 9, cu 3 puncte acumulate după victoria obținută în runda precedentă pe terenul celor de la Sporting Liești.

Jocul va fi condus de o brigadă de arbitri ce îl va avea la centru pe Moroita Andrei (Ploieşti – Prahova), asistat la cele două tușe de Petre Doru Nicolae (Bucov – Prahova) și Banu Adrian Bogdan (Ploieşti – Prahova). Observator de arbitri a fost delegat Fodor Jozsef Lajos (Odorheiu Secuiesc – Harghita), în timp ce Foof Ervin (Sfântu Gheorghe – Covasna) va fi observatorul de joc din partea FRF.