shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

„Cetatea” Neamțului a rezistat în fața asaltului oțelar

otelul-rosu-19

SC Oțelul Galați a pierdut, scor 2-3 (2-3), partida susținută pe terenul formației Ozana Tg. Neamț, în etapa 14 a Ligii 3, seria 1. Ambele golurile ale oțelarilor au fost marcate de Marius Matei (10, 28), în timp ce gazdele au punctat prin Ioan Huţanu (24, 45+1) și Alexandru Iulian Zaharia (30). În minutul 42, echipa noastră a fost privată în mod clar de acordarea unei lovituri de pedeapsă, după ce Matei a fost faultat evident de goalkeeper-ul advers, însă arbitrul Popa Silviu Gabriel (Vaslui) a închis ochii și nu a dictat nimic. În repriza secundă, jocul a fost controlat în mare parte de Oțelul, însă roș-alb-albaștrii nu au reușit să puncteze pe tabela de marcaj și să se întoarcă acasă cu măcar o remiză.

Antrenorul Alexandru Ciobanu a trimis în teren următoarea formulă: Ursu – Stoian, Pop, Puțanu, Manău – Farcaș, Crihană, Cireș, Drăgan – Matei, Cîrjan. Au mai evoluat: Cucu, Dima, Alecu și Țicămucă.

În etapa următoare, ultima a turului, SC Oțelul Galați va primi pe teren propriu vizita formației Ceahlăul Piatra Neamț. Jocul se va disputa sâmbătă, 30 noiembrie, cu începere de la ora 14:00, pe stadionul Oțelul.