shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Chira, un nou talent la Oțelul

Mijlocașul central Cristian Chira, om de bază în echipa Unirii Dej care în primăvara anului trecut ataca promovarea în Superligă, a devenit jucător al Oțelului, el semnând încă din iarnă cu echipa roș-alb-albastră.

Mihai Octavian Cristian Chira, 22 de ani, a fost coleg cu golgheterul SC Oțelul Galați Alexandru Pop în formația Unirii Dej care în primăvara lui 2023 a avut până pe final de Liga 2 șanse de promovare în primul eșalon. El a continuat la Dej și după ce Alex s-a transferat la Galați, aici unde avea să devină principalul marcator, iar în iarnă, când a intrat în ultimele șase luni de contract, și-a dat semnătura pe o înțelegere pe un an cu gruparea noastră, cu opțiunea de prelungire.

Chira este polivalent, putând activa și mai avansat, în spatele atacantului, dar și fundaș central, fiind în iarnă o opțiune de înregimentare pentru mai multe cluburi de Superligă. El este un fost junior al CFR Cluj. În stagiunea recent încheiată, Cristian a marcat de trei ori pentru Unirea Dej.

Cristian Chira: Încă din iarnă am semnat cu Oțelul și mă bucur să fac pasul la primul eșalon. Ca orice tânăr jucător, vreau să-mi demonstrez calitățile, iar stilul de joc al noii mele echipe cred că mi se potrivește. Vreau să reușesc o pregătire bună alături de noii mei colegi și să reușim jocuri pe seama așteptărilor publicului gălățean. Hai, Oțelul!

Bun venit la Oțelul, Cristian Chira!