shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Comunicat Adunare Generală Ordinară

logo-tricou

Consiliul Director Interimar al Asociației Clubul Sportiv Suporter Club Oțelul Galați convoacă în temeiul art.18.9 din Statutul asociației Adunarea Generală Ordinară de închidere a anului financiar 2018 pentru data de 07 aprilie 2019 ora 11:00, la Sala de conferințe din incinta Bazei Sportive Oțelul, cu următoarea ordine de zi:

1. Raportul privind lichidarea bugetului pentru anul financiar încheiat;
2. Bugetul pentru noul an financiar;
3. Diverse.

În cursul zilei de 22 martie va fi afișată pe site-ul oficial lista membrilor asociați cotizanți cu drept de vot în cadrul Adunării Generale Ordinare. Membrii asociați-cotizanți care nu pot fi prezenți la Adunarea Generală pot împuternici (delega) un alt membru asociat-cotizant care să participe la Adunarea Generală și să voteze în numele său.

Formularul de mandat poate fi descărcat de pe site-ul oficial, completat și trimis pe adresa de email socios@ascotelul.ro sau prin delegatul respectiv la Adunarea Generală. Mandatul delegaților va fi valabil pentru adunările generale desfășurate în cursul întregului an financiar 2019.

De asemenea, Adunarea Generală pentru alegerea noului Consiliu Director va avea loc la mijlocul lunii mai în următoarele etape pregătitoare:

  • 1 Aprilie 2019 – anunțarea publică a datei, orei și a locului de desfășurare a Adunării Generale, condițiile de a fi alegător și eligibil de a candida, componența posturilor din viitorul Consiliu Director;
  • 5 Aprilie 2019 – întâlnire Consiliul Director Interimar pentru validarea Comisiei electorale
  • 7 Aprilie 2019 –  alegerea Președintelui Comisiei electorale
  • 10 Aprilie 2019 – afișarea pe site-ul oficial a  listei cu membrii asociați ce au drept de vot și înființarea unei rubrici temporare pe site-ul oficial dedicate alegerilor
  • 11 Aprilie 2019 – start depunere candidaturi pentru funcțiile Consiliului Director
  • 28 Aprilie 2019  – stop proces depunere candidaturi în vederea alegerilor
  • 30 Aprilie 2019 – validarea candidaturilor de către Comisia electorală, anuntarea oficială a candidaților
  • 1 Mai 2019 – 11 Mai 2019  – dezbateri finale între candidați
  • 12 Mai 2019 – Adunarea generală a SC Oțelul Galați

DESCARCĂ MANDATUL DE REPREZENTARE SI VOT ADUNARE GENERALA