shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Comunicat de presă

SC Oțelul Galați își exprimă dezamăgirea și profunda nemulțumire față de decizia de reprogramare a ultimei etape a play-out-ului Superligii. Inițial, runda fusese stabilită pentru sâmbătă, 11 mai, la ora 20:30, însă a fost ulterior mutată a doua zi, duminică, 12 mai, de la ora 21:30. Această modificare de ultim moment, pe care n-o puteam anticipa, ne afectează profund programul, având în vedere faptul că echipa noastră va disputa miercuri, 15 mai, Finala Cupei României.

Considerăm că această schimbare de program ne pune într-o situație foarte delicată, oferindu-ne o zi în minus de recuperare, în condițiile în care vom fi nevoiți să străbatem câteva sute de kilometri pentru această deplasare importantă. Este evident că acest decalaj în programare nu respectă echitatea sportivă, or fair-play-ul este dintotdeauna parte integrantă a jocului.

În consecință, ne adresăm public Ligii Profesioniste de Fotbal și deținătorilor drepturilor TV, solicitându-le să ia în considerare situația echitabilă a tuturor echipelor implicate și să revină la programul inițial pentru a nu ne afecta programul din acest final de sezon. Solicităm o soluționare rapidă și responsabilă a acestei probleme, asigurarea unui climat echitabil al desfășurării competițiilor în care suntem angrenați fiind esențială. Vă mulțumim!