shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Comunicat de presă

logo-otelul-stire2

Galați – 12 iulie 2017 | SC Oțelul Galați anunță că negocierile de prelungire ale contractului scadent în această vară cu Stelian Bordieanu, antrenorul pricipal al echipei în stagiunea precedentă, nu au fost concretizate printr-o nouă înțelegere contractuală.

În ciuda faptului că Stelian Bordieanu a fost prima opțiune a clubului pentru demararea noului sezon competițional, negocierile cu tehnicianul care a pregătit formația noastră în Liga a IV-a nu au ajuns la un numitor comun, astfel încât conducerea SC Oțelul Galați se va replia rapid pentru a găsi cea mai bună soluție din punct de vedere sportiv pentru îndeplinirea obiectivului propus în campionatul 2017/2018, promovarea în Liga 2.

Respectând valorile ce au fost implementate în momentul înființării proiectului SC Oțelul Galați, managementul executiv al echipei consideră primordială menținerea unui echilibru din punct de vedere financiar pentru a asigura o sustenabilitate reală și concretă a clubului. Astfel, orice investiție de ordin material trebuie făcută în cadrul unui plafon prestabilit, continuitatea clubului fiind elementul fundamental cu care ne-am angajat în fața suporterilor și a comunității.

Îi mulțumim public domnului Stelian Bordieanu pentru tot ce a realizat alături de SC Oțelul Galați, el însuși fiind o parte marcantă a proiectului de renaștere al fotbalului oțelar, și avem convingerea și speranța că împreună putem continua sub o nouă formă de colaborare, experiența și priceperea dânsului putând fi de folos în continuare în dezvoltarea clubului fanion al orașului nostru. De asemenea, ținem să mulțumim și staff-ului tehnic și auxiliar ce l-au sprijinit pe Stelian Bordieanu în stagiunea precedentă de campionat.

SC Oțelul Galați își confirmă angajamentele luate în fața fanilor și partenerilor noștri și le dă asigurări acestora că în perioada imediat următoare va anunța un nou antrenor principal al echipei de seniori care va demara pregătirea centralizată și va conduce campania competițională a următorului sezon.

De asemenea, clubul nostru, în concordanță cu principiul  de transparență, unul dintre principiile care stau la baza proiectului, anunță membrii oficiali că în cursul zilei de astăzi vor primi prin intermediul surselor oficiale de informare raportul de venituri și cheltuieli al SC Oțelul Galați valabil pentru perioada aprilie-iunie 2017. #ImpreunaPentruOtelul