shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Comunicat de presă

logo-sc-otelul-galati

Galați, 20 martie 2018 | SC Oțelul Galați continuă angajamentul luat în fața comunității de a renaște și dezvolta clubul fanion al orașului nostru și va încerca să promoveze valori solide necesare regenerării pe principii sănătoase a fenomenului fotbalistic, atât pe plan local, cât și național.

Conducerea clubului este conștientă de rezultatele nesatisfăcătoare ale echipei de seniori în acest început de retur, însă va milita pentru continuitate, motiv pentru care întărim sprijinul acordat antrenorului principal Alexandru Ciobanu, chiar și în eventualitatea în care obiectivul anunțat în acest sezon va fi compromis. Staff-ul tehnic va avea în continuare misiunea de construi o echipă competitivă și practicarea unui fotbal atractiv și calitativ.

Considerăm că rezultatele sportive nefaste din această perioadă nu pot eclipsa realizările obținute de SC Oțelul Galați în doar 1 an și 8 luni de la înființare: promovarea în Liga 3, revenirea acasă, pe stadionul Oțelul, recuperarea palmarsului (marca și colecția de trofee) și demersurile inițiate în reorganizarea Centrului de Copii și Juniori. Acestea reprezintă victorii mult mai importante și care vor crea premisele obținerii în viitor și de rezultate notabile și din punct de vedere sportiv, demne de tradiția unui club așa cum este Oțelul Galați.

Reamintim că misiunea proiectului SC Oţelul Galati presupune îndeplinirea obiectivelor de a reînvia fotba­lul în oraș, de a continua tradiţia și performanţele Oţelului, de a deveni un club puternic, iubit și apreciat, de a atrage cât mai mulţi suporteri prin corectitudine și credibilitate, de a oferi calitate partenerilor noștri și de a oferi șansă oricărui copil din orașul nostru de a evolua sub culorile roș-alb-albastre. Filosofia noastră propune să operăm într-un mod în care sa oferim continuitate, stabilitate și sustenabilitate, să oferim fidelitate faţă de suporteri, susţinători și comunitatea orașului. De asemenea, punem accent pe activitatea fotbalistică, susţinerea și dezvoltarea ei, acestea fiind cele mai importante obiective pentru club.