shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Comunicat de presă: Alături de suporterii noștri!

steaguri

Comunicat de presă – Galați, 16 august 2018 | Clubul nostru își exprimă solidaritatea față de suporterii oțelari ce au efectuat deplasarea la meciul din Cupa României de pe terenul formației Pescărușul Sarichioi și condamnă excesul de zel al firmei de pază ce ar fi trebuit să asigure securitatea acestei partide.

Considerăm că fotbalul trebuie să reprezinte un spectacol atât pe teren, dar și în tribună, însă fără să se depășească limitele fair-play-ului, al respectului și al civilizației, motiv pentru care tragem un semnal de alarmă privind modul în care agenții firmei de pază au reacționat asupra fanilor noștri, acționând în mod abuziv cu spray-urile din dotare, doi dintre suporterii noștri necesitând îngrijiri medicale. Clubul nostru consideră că asemenea acțiuni nu sunt acceptabile, aceste decizii de a rezolva în mod disproporționat o situație ce avut la bază un incident minor nu sunt justificate.

Suntem alături de suporterii noștri care au demonstrat în atâtea rânduri că își susțin echipa în mod pașnic, civilizat și necondiționat. #ImpreunaPentruOtelul