shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Comunicat de presă SC Oţelul Galaţi

logo-otelul-stire2

Galați, 04 mai 2017 | Suporterii Oțelului vor avea prilejul de a se reîntoace pe stadionul ce poartă numele echipei lor, arena pe care s-au realizat cele mai mari performanțe din istoria fotbalului gălățean.

SC Oțelul Galați și ArcelorMittal Galați au încheiat un parteneriat prin care echipa noastră va disputa meciurile de pe teren propriu pe legendara arenă, Combinatul Siderurgic fiind, ca și acum peste 50 de ani de la înființarea clubului oțelar, unul din partenerii strategici în integrarea valorilor sportive în cadrul comunității locale.

Reușim, astfel, să îndeplinim una din cele mai mari doleațe ale suporterilor roș-alb-albaștri, să readucem fotbalul gălățean în locul unde a obținut cele mai reprezentative succese, acolo unde fanii se simt cu adevărat „acasă” atunci când își susțin echipa favorită și unde noi visuri se vor naște și pe care le vom îndeplini împreună: Stadionul Oțelul.

„Prin perseverență am ajuns la succes cu un proiect în care mulți nu au crezut! Oțelul este întodeauna o luptă, întodeauna vor exista obstacole. Orice învingător suferă, cei care reușesc sunt oamenii care dețin ambitia si voința de a dezvolta pasiuni spre binele comunității! Suntem din nou acasă! Mulțumim tuturor celor care au încredere în noi și au făcut posibilă această reîntoarcere! Suntem aici si numai împreună vom reuși”, a declarat Cornel Romeo Moisescu, președintele SC Oțelul Galați.

Considerăm că acest pas confirmă faptul că angajamentele și obiectivele realizate până acum de proiectul nostru au fost duse la îndeplinire cu succes, iar această colaborare cu ArcelorMittal Galați repune arena Oțelului în circuitul sportiv. În aceste condiții, eforturile nostre se vor spori, atât din punct de vedere sportiv pentru a revitaliza fotbalului gălățean, dar și din punct de vedere logistic pentru a asigura buna funcționare a infrastructurii existente și care face obiectul contractului încheiat între cele două părți și de a oferi suporterilor condiții cât mai bune pentru susținerea fenomenului fotbalistic.

SC Oțelul Galați consideră că împreună, cele două entități, alături de voi, suporterii, suntem mai puternici. Împreună facem Oțelul puternic!