shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Comunicat de presă SC Oţelul Galaţi

 

logo-otelul-stire2

Galați, 15 ianuarie 2017 | SC Oțelul Galați continuă angajamentele făcute suporterilor, comunității gălățene, iubitorilor fotbalului din România și încearcă în fiecare etapă a existenței sale să reclădească în mod profesionist cel mai titrat club din provincia istorică Moldova.

Astfel, în urma alegerilor la care au putut participa toți membrii oficiali ai SC Oțelul Galați și în cadrul cărora s-a desemnat Consiliul Director, reprezentat prin președintele Cornel Romeo Moisescu, vicepreședintele Cosmin Ilaș și secretarul Alexandru Pîrvu, conducerea votată de Adunarea Generală și validată de Judecătoria Galați a adoptat primele decizii pentru reorganizarea clubului și îndeplinirea obiectivelor propuse.

În stadiul inițial, conform statutului SC Oțelul Galați (art.19.3), Consiliul Director a decis, pentru o eficientizare a procesului de management al proiectului, să completeze componența, prin decizia Consiliului însuşi, cu încă 3 membri: Daniel Tudorică, Dan Roșcan și Bogdan Bartoș, urmând ca persoanele desemnate să se alăture grupului de conducere al clubului, reprezentat 100% de suporteri activi ai Oțelului.

Odată adoptate aceste decizii, noua conducere a dezbătut necesitatea formării unei echipe executive profesioniste, cu experiență în managementul sportiv și în urma consultărilor și a propunerilor s-a decis înființarea Conducerii Executive a SC Oțelul Galați, structură ce se va subordona Consiliului Director și a cărei misiune va fi îndeplinirea obiectivelor propuse.  Astfel, Marius Cosoreanu va ocupa funcția de Director Executiv, cel care va coordona activitatea echipei manageriale formată din Sorin Haraga (manager sportiv), Iulian Apostol (director de imagine), Virgil Rădulescu (director vânzări) și Marian Brăilescu (brand manager și ofițer de presă). Antrenorul Stelian Bordieanu a fost confirmat în funcția de antrenor principal al echipei, împreună cu tot staff-ul său, iar Sorin Târâlă se va ocupa în continuare de Centrul de Copii și Juniori. De asemenea, departamentul de Brand Management va fi format dintr-o echipă profesionistă, cu experiență în promovarea online și offline, alcătuită din Valentin Munteanu (marketing), Vlad Drăgan și Ionuț Focșa (comunicare) și Alexandru Lungeanu (design).

„Suporter Club Oțelul Galați și-a definitivat structurile statutare și executive. În acest fel, clubul suporterilor trece într-o nouă etapă către performanțele cerute de mii si mii de gălățeni. Noi cunoaștem regulile, suntem pregătiți și capabili să reinventăm profesionist Oțelul Galați. Obiectivele noastre sunt similare cu obiectivele comunității gălățene. Spre mai bine, împreună. Urez succes maxim noii conduceri executive a clubului, am mare încredere că vom reuși. Să nu uităm că vremurile frumoase sunt cele care vor veni”, a declarat Cornel Romeo Moisescu, președintele SC Oțelul Galați.

Astfel, clubul nostru intră într-o nouă eră, una în care sperăm cu toții că vom readuce Oțelul în prim-planul fotbalului românesc, o eră în care va fi manageriat de o echipă profesionistă, dar care va aparține întotdeauna al suporterilor și al comunității gălățene. Împreună pentru Oțelul!