shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Comunicat | În atenția suporterilor SC Oțelul Galați

Dragi suporteri,

Dorim să vă informăm că am luat la cunoștință de incidentul recent în care un grup suporteri pasionați ai clubului nostru a fost sancționat, ca urmare a faptului că au încurajat activ echipat în timpul meciului SC Oțelul Galați – U Cluj, fapt ce a creat un disconfort celorlalți spectatori aflați în imediata apropiere. În această privință, dorim să facem următoarele precizări:

Fără îndoială, înțelegem importanța menținerii unui mediu plăcut și civilizat pentru toți suporterii noștri. Cu toate acestea, în încercarea de a impune regulile și normele de comportament, trebuie să ne asigurăm că nu descurajăm pasiunea și implicarea activă a celor care ne susțin necondiționat.

Echipa noastră se mândrește cu faptul că are o bază de suporteri devotați, care au învățat să trăiască și să respire fotbalul alături de noi. În orice competiție, indiferent de rezultatul final, suporterii noștri au fost în spatele echipei, făcând tot posibilul să creeze o atmosferă memorabilă și incitantă pe stadion.

În calitate de club, suntem alături de suporterii noștri care își exprimă pasiunea în mod activ și vibrant. Încurajăm această manifestare a sprijinului și ne angajăm să găsim soluții care să permită suporterilor noștri să își susțină echipa într-un mod care respectă și regulile de comportament stabilite. Ne asumăm responsabilitatea de a crea un cadru în care pasiunea și spiritul de echipă să se manifeste într-un mod constructiv și unitar.

În același timp, dorim să reiterăm că acordăm o importanță deosebită tuturor suporterilor noștri, indiferent de modul în care aleg să trăiască experiența meciurilor. Respectăm dreptul fiecărui spectator de a se bucura de evenimentele noastre sportive într-un mediu confortabil și plăcut. Ne dorim ca fiecare persoană să simtă că este binevenită și că poate face parte din comunitatea noastră de suporteri, contribuind la atmosfera extraordinară pe care o creăm împreună. Cu spirit de fair-play și înțelegere reciprocă, suntem hotărâți să asigurăm o experiență pozitivă pentru toți cei care își petrec timpul alături de noi la meciuri.

Cu toții avem un singur scop în comun: să vedem echipa noastră excelând și obținând rezultate pozitive. Împreună, vom lucra pentru a găsi un echilibru între respectarea regulilor și susținerea ferventă a echipei noastre. Vom continua să lucrăm împreună cu autoritățile competente pentru a găsi soluții care să permită suporterilor noștri să își exprime pasiunea în mod autentic și să contribuie la succesul continuu al clubului nostru.

Mulțumim pentru devotament și pentru înțelegere!

Marian Brăilescu
Președinte SC Oțelul Galați