shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Comunicat: Oțelul a depus documentele și garanția financiară pentru Liga 3

otelul-site-logo
SC Oțelul Galați respectă angajamentele luate în fața comunității oțelare și anunță că au fost finalizate toate demersurile privind înscrierea echipei în noua stagiune a Ligii 3.

În conformitate cu Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice a Federației Române de Fotbal, clubul nostru a îndeplinit toate cerințele pentru înscrierea și participarea echipei în competiția Liga 3, ediția 2019/2020 și a transmis în acest sens toate documentele solicitate de Departamentul Competiții din cadrul FRF. Totodată, începând cu acest sezon, cluburile participante au obligația la înscriere de a depune o garanție financiară în valoare de 20 000 de lei, dar și să achite restanțele înregistrate la Federația Română de Fotbal.

În acest sens, având în vedere situația clubului nostru, aceste obligații financiare au fost îndeplinite cu sprijinul partenerilor SC Oțelul Galați, dar și a suporterilor care au devenit, de la 1 iulie, membri cotizanți. Cu acest prilej, le mulțumim tuturor celor care s-au implicat pentru ca stindardul oțelar să fie prezent și în noua stagiune de campionat și facem un nou apel către iubitorii Oțelului de a veni alături de club, alături de echipă și de a sprijini acest proiect renăscut de suporteri pentru suporteri.

Susținem împreună viitorul fotbalului gălățean, Oțelul se călește din nou cu gălățeni, atât cu cei din tribune sau peluze, cât și cu cei din teren! Devino și tu membru oficial și susține echipa în noua stagiune! #ViitorDeOtel