shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Concentrare maximă: Sportul Chiscani – SC Oțelul Galați, astăzi, ora 14:00

otelari-bacau-gol

SC Oțelul Galați se va deplasa astăzi pe terenul formației Sportul Chiscani pentru partida din etapa a 11-a a Ligii 3, seria 2. Jocul va avea loc cu începere de la ora 14:00, pe stadionul Sportul din Chiscani, județul Brăila.

Înaintea acestei runde, oțelarii ocupă fotoliul de lider al seriei, cu 24 de puncte acumulate în urma celor 8 victorii și 2 înfrângeri, golaveraj 36-8. De cealaltă parte, gazdele jocului de astăzi se clasează pe ultimul joc al ierarhiei, fără a acumula vreun punct, având 10 înfrângeri din tot atâtea meciuri, golaveraj 5-48.

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe Apetrei Cosmin – Roznov, ajutat la cele două tușe de Dută George Bogdan – Bacău și Apostu Alexandra Theodora – Bacău. Observatori vor fi Brînduşă Mircea – Călăraşi și Mihalache Gheorghe – Buzău.

Partida va putea fi urmărită în direct pe OtelulTV, atât pe pagina de Facebook, cât și pe canalul oficial de Youtube. Devino membru și susține echipa în noul campionat: ascotelul.ro/inscrieri #ImpreunaPentruOtelul