shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Consiliul Director al SC Oțelul Galați a demisionat

logo-sc-otelul-galati

Președintele Consiliului Director al SC Oțelul Galați, Cornel Romeo Moisescu, și-a înaintat astăzi demisia din funcția pe care o ocupa în cadrul clubului. Totodată, în semn de solidaritate, toți membrii Consiliului Director (Cosmin Ilaș – vicepreședinte, Daniel Tudorică – secretar, Nicușor Istrate, Virgil Rădulescu, Iulian Bahrim și Dănuț Roșcan – membri), dar și managerul executiv Iulian Apostol au renunțat la exercitarea mandatului. De întreaga activitate managerială se va ocupa, ca și până acum, Conducerea Executivă, reprezentată de managerul general Valentin Ștefan.

Este un moment trist, dar trebuia să vină pentru că sunt convins că în rândul membrilor socios și al comunității gălățene care iubesc Oțelul se vor găsi persoane care să conducă clubul mult mai bine decât am făcut-o noi. Urez mult succes celor care vor prelua clubul și îi asigur de sprijinul meu necondiționat. Mulțumesc tuturor membrilor asociați pentru încrederea acordată, lăsăm în urma noastră un club consolidat, care își desfășoară activitatea pe stadionul Oțelul, cu palmaresul recuperat și care se luptă la promovarea în liga secundă. Vremurile frumoase sunt cele care vor veni! Oțelul merge mai departe!”, a declarat  Cornel Romeo Moisescu.

Conform statului, dacă demisia, renunţarea sau încetarea mandatului membrilor Consiliului Director are loc într-un mod simultan şi generalizat, trebuie să fie constituit un Consiliu Director Interimar, care să înlocuiască Consiliul Director.

Consiliul Director Interimar îşi va exercita funcţiile de conducere, administrare şi reprezentare, aşa cum sunt conferite Consiliului Director, dar acestea vor fi limitate la acţiunile necesare şi esenţiale pentru menţinerea activităţilor normale ale asociatiei şi protecţia intereselor acesteia.

Principala atributie a Consiliului Director Interimar va fi de a convoca alegeri pentru a constitui un nou Consiliu Director, ceea ce trebuie să se facă în termen de cel mult 3 luni de la data la care membrii săi au preluat funcţia.

În cel mai scurt timp posibil, va fi anunțată componența Consiliului Director Interimar.