shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Continuă campania de definitivare a lotului pentru noul sezon

reunire-iulie-19

Departamentul sportiv și staff-ul tehnic al SC Oțelul Galați continuă campania de definitivare a lotului cu care va fi atacat sezonul competițional 2019/2020 al Ligii 3.

Astfel, în această săptămână au fost parafate înțelegeri contractuale cu jucătorii Adrian Ionuț Puțanu (fundaș central – 25 ani), Mihai Manău (fundaș/mijlocaș stânga – 21 ani), Cosmin Stoian (mijlocaș dreapta – 24 ani), Costin Ghiocel (fundaș central – 25 de ani),  Andrei Munteanu (atacant – 20 de ani), Andrei Bordieanu (mijlocaș central – 19 ani), Robert Țicămucă (atacant – 20 ani) și Marius Matei (atacant – 35 ani).

Așa cum am anunțat în zilele precedente, jucătorii Bogdan Crihană și Ionuț Chiriac au refuzat propunerile clubului și au părăsit lotul și cel mai probabil se vor alătura celor de la Sporting Liești, respectiv CSU Dunărea de Jos, în timp ce Alexandru David nu s-a prezentat la antrenamentele echipei și nu va mai face parte din planurile clubului, iar Ionuț Codreanu, aflat la final de contract, a ales să se mute la București. De asemenea, portarii Andrei Udeanu și Adelin Iliescu au părăsit lotul oțelar și își caută noi echipe, iar dacă nu vor găsi alte angajamente se vor întoarce la Oțelul.

În sânul echipei a revenit și George Cîrjan, atacantul ce a suferit o intervenție chirurgicală și care va fi la parametri optimi la mijlocul lunii august, în timp ce Alexandru Avram se află în continuare în perioada de recuperare și va reveni la echipă odată ce va fi apt din punct de vedere medical.

Iată componența lotului în acest moment:

Portari: Gabriel Ursu*, Sebastian Viorică*

Fundași: Tudor Scarlat*, Vlad Moglan, Ionuț Puțanu, Costin Ghiocel, Eduard Drăgan*, Alexandru Nemțanu*

Mijlocași: Andrei Bordieanu, Alexandru Alecu*, Laurențiu Neamțu*, Aurelian Goga*, Ștefan Farcaș*, Bogdan Zărnescu*, Mădălin Grădinaru*, Cosmin Stoian, Mihai Manău,Cosmin-Ștefan Partenie*

Atacanți: Marius Matei, George Cîrjan (recuperare), Andrei Munteanu, Robert Țicămucă, Alexandru Avram (accidentat)

*juniori

Oțelarii continuă perioada de pregătire ce se desfășoară la stadionul Oțelul, urmând ca la finalul lunii să înceapă și seria meciurilor de verificare, primul fiind pe 31 iulie pe terenul formației CSM Focșani. Prima partidă oficială a sezonului se va disputa miercuri, 14 august 2019, în faza a II-a a Cupei României, în timp ce primul joc de campionat va avea loc pe data de 24 august 2019, în etapa inaugurală a Ligii 3.