shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Continuăm seria meciurilor de verificare: 2-1 cu Dante Botoșani

gavrila2

SC Oțelul Galați a câștigat, scor 2-1 (2-0), partida de verificare disputată în compania formației Dante Botoșani, ocupanta locul 8 a seriei 1, Liga 3, în cantonamentul din nordul Moldovei. Meciul disputat pe stadionul Rarăul din Câmpulung Moldovenesc a fost decis golurile marcate de Bogdan Gavrilă (min. 14) și Alin Nica (min. 25) pentru oțelari, în timp ce Dante a punctat în min. 60, din penalty. Bogdan Gavrilă a ieșit la rampă chiar de ziua sa de naștere, reușind să marcheze un gol și să ofere un assist, irosind totodată și o altă ocazie mare de a înscrie în prima repriză.

Antrenorul Petre Grigoraș a folosit următoarea formulă: Ursu – Farcaș, Stoian, Ghiocel (cpt), Sevastian – Cucu, Crihană – Bîrlădeanu, Gavrilă, Nica – Răducan. În repriza secundă a fost utilizată echipa: Dinu – Mereuță (Farcaș), Stoian, Ghiocel, Crihană – Cucu, Ianu – Petrache, Alecu, Nica – Cîrjan.

Ștefan Stancu și Florin Dobre au acuzat uțoare probleme medicale și au fost menajați de tehnicianul oțelar, în timp ce Ionuț Neagu, Cristian Sîrghi, Denis Cireș s-au antrenat separat, alături de noua achiziție a echipei, Marquinhos.

Următorul joc de pregătire al oțelarilor se va disputa miercuri, 10 februarie, cu Șomuz Fălticeni, locul 5 din seria 1 a Ligii 3.