shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Cosmin Stoian, înapoi la clubul său de suflet

stoian-cosmin

Jucătorul de bandă dreaptă format de Oțelul, Cosmin Stoian, a semnat un contract pe un sezon cu formația noastră

SC Oțelul Galați și Cosmin Stoian au ajuns la o înțelegere contractuală, astfel încât fotbalistul în vârstă de 22 de ani va îmbrăca tricoul roș-alb-albastru în noul sezon competițional. Stoian este născut pe  8 ianuarie 1995, la Galați și evoluează în banda dreaptă, la mijlocul terenului sau ca fundaş, este crescut în pepiniera Oțelului și s-a făcut remarcat mai întâi la echipa secundă, acolo unde a avut evoluţii constant bune. A debutat la echipa de seniori pe 18 iulie 2014, în partida de Cupa Ligii câştigată în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ la lovituri de departajare. Apoi a bifat și 10 prezențe în Liga 1, reușind și o pasă decisivă de gol în cele 142 de minute disputate pe teren. Tot în tricoul Oțelului a adunat și 13 meciuri în Liga 2, toate începute din postura de titular, după care a făcut trecerea la Liga 3, evoluând pentru formațiile Delta Dobrogea Tulcea și Metalosport Galați. Din această vară s-a întors acasă, locul în care a crescut și a performat din punct de vedere profesional și promite că va da totul pentru promovarea SC Oțelul Galați în liga secundă.

Cosmin Stoian, jucător SC Oțelul Galați: „Oțelul a fost și va rămâne mereu în inima mea, așa că această alegere de a reveni acasă a fost logică. Am crescut la acest club, îmi doresc enorm să revenim acolo unde ne este locul, în primele ligi ale fotbalului din România. Nu va fi ușor, Liga 3 este o competiție dificilă, dar cu multă muncă putem ajunge acolo unde țintim”

În perioada următoare SC Oțelul Galați va anunța și alte transferuri sau înregimentări de jucători, așa că invităm toți suporterii să urmărească toate canalele noastre oficiale de informare. #ImpreunaPentruOtelul