shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

CRIOMEC SA devine partener al clubului nostru

criomec

Comunicat de presă | Galaţi, 24 ianuarie 2018

SC Oțelul Galați are deosebita plăcere să anunțe că renumita societatea comercială gălățeană CRIOMEC SA se alătură proiectului inițiat de suporterii oțelari și astfel devine unul dintre cei mai importanți sponsori ai clubului. Logo-ul companiei CRIOMEC SA va fi afișat pe spatele tricourilor de joc, dar și pe alte canale oficiale de promovare ale grupării noastre. SC Oțelul Galați și CRIOMEC SA au semnat un contract valabil pentru returul sezonul competițional 2017/2018 pentru a promova împreună valorile locale, spiritul de fair-play și dorința de a performa în domeniile în care activează.

Prin acest parteneriat ne propunem să contribuim la sprijinirea proiectului de renaștere al fotbalului gălățean, SC Oțelul Galați fiind unul dintre cele mai apreciate simboluri ale orașului nostru. Avem convingerea că acest club, prin toți cei implicați în acest proiect, mai ales suporterii, au puterea de a dezvolta mișcarea sportivă și de a reda mândria tuturor gălățenilor prin intermediul fotbalului. Împreună cu Oțelul ne dorim să susținem și să milităm pentru fair-play și respect, iar prin proiectele comune să consolidăm viziunea și valorile locale, iar pe viitor să vedem consecințele unei strategii eficiente. De asemenea, invităm și alte companii din Galați, și nu numai, să se alăture acestui proiect și să sprijine clubiul fanion al orașului”, a declarat dr. ing. Alexandru ȘERBAN, director general CRIOMEC SA.

criomec-tricou

CRIOMEC SA este una dintre cele mai de succes companii din Galați și activează din 1994 în peisajul românesc al producției și serviciilor industriale, cu aplicabilitate în domeniile: petrochimiei, gaze tehnice, criogeniei, metalurgiei, termoenergetică, echipamente dinamice și turboagregate. Ca antreprenor general, CRIOMEC poate realiza proiecte industriale complexe, oferind soluții integrate care încep cu serviciile de: proiectare, procurare, executie si montaj, punere în funcțiune si mentenanta, pentru toate disciplinele tehnice implicate: construcții civile, instalații tehnologice, echipamente dinamice, instalații electrice și de automatizări. Cu un personal multidisciplinar, de peste 300 de specialiști calificați în profesiile: mecanică, frigotehnie, metalurgie, sudură, construcții civile, rețele electrice, automatizări și echipamente dinamice, CRIOMEC poate aborda cu profesionalism orice tip de activitate industrială: proiectarea și construcția instalațiilor industriale; construcții civile; execuție și montaj instalații tehnologice: petrochimice, metalurgice energetice și criogenice; montaj instalatii electrice si automatizari; montaj si mentenanta echipamente dinamice, precum: compresoare; turbocompresoare, pompe, ventilatoare; confectii metalice si ansamble sudate.

Mulțumim pentru suport și bun venit în familia Oțelului, CRIOMEC SA!