shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Cristian Munteanu, noul manager executiv al clubului

babicu-manager

SC Oțelul Galați anunță cooptarea în staff-ul administrativ al clubului a lui Cristian Munteanu. Fost portar și oficial al echipei gălățene în trecut, acesta va ocupa funcția de manager executiv.

Clubul nostru continuă asfel proiectul de dezvoltare a achipei fanion a orașului și își reconfirmă angajamentele luate în fața comunității oțelare pentru a reclădi stindardul fotbalului gălățean și redobândi patriotismul local. În acest sens, Cristian Munteanu va fi noul manager executiv al clubului, urmând ca Iulian Apostol să ocupe funcția de manager sportiv, iar Sorin Haraga să fie delegat al Centrului de Copii și Juniori.

De asemenea, clubul anunță faptul că noul manager va ocupa această funcție voluntar, urmând a nu fi remunerat pentru activitatea depusă, așa cum va activa și în continuare Iulian Apostol, dar și toți membrii Consiliului Director. Cristian Munteanu și Iulian Apostol sunt și membri oficiali, având carduri gold pentru acest sezon competițional.

La Oțelul am avut cele mai frumoase momente din cariera de jucător, mă bucur să mă întorc acum la Galați și să fac parte din acest proiect de renaștere al Oțelului, o renaștere bazată pe pasiunea suporterilor, a comunității gălățene”, a declarat Cristian Munteanu, noul manager executiv.

Născut pe 10 noiembrie 1974, la Isaccea (județul Tulcea) și-a început cariera la la Farul Constanța, pentru care a debutat în Liga 1 chiar într-un meci cu Oțelul Galați. A mai evoluat la Dinamo și FC Național, iar în 2000 a venit la Galați având una dintre cele mai bune perioade ale carierei și devenind rapid unul dintre cei mai buni portari din istoria Oțelului, evoluțiile bune propulsându-l și la echipa națională, având și un record de peste 400 de minute la rând fără gol primit în poarta oțelară. De-a lungul carierei a mai activat la AEK Larnaca, CS Otopeni și Astra Giurgiu. După retragere, Cristian Munteanu a revenit la Oțelul în 2014, din postura de team manager, iar apoi a fost desemnat manager sportiv. Din această toamă, „Babicu” va ocupa funcția de manager executiv al SC Oțelul Galați.

Bine ai revenit și mult succes, Cristian Munteanu!