shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Cristian Sîrghi, noul team manager al Oțelului

SC Oțelul Galați anunță că unul dintre cei mai respectați și dedicați jucători ai noștri, Cristian Sîrghi, își va încheia cariera de fotbalist și se va alătura staff-ului echipei noastre, din postura de team-manager. Această veste marchează un moment important în evoluția noastră ca  un club care își respectă foștii jucători și reprezintă o dovadă a angajamentului nostru de a construi o echipă puternică și coezivă.

Cristian Sîrghi a fost o prezență emblematică în rândul jucătorilor noștri de-a lungul anilor, reprezentând cu mândrie culorile clubului și demonstrând o pasiune incontestabilă pentru fotbal. A fost un lider în teren, un exemplu de dăruire și profesionalism pentru colegii săi. Decizia sa de a se alătura staff-ului echipei este un pas firesc în evoluția sa personală și în contribuția continuă la dezvoltarea clubului nostru. În noul său rol, Cristian va aduce expertiza și cunoștințele sale considerabile acumulate pe parcursul unei cariere impresionante. Va lucra strâns cu antrenorul și cu ceilalți membri ai staff-ului pentru a sprijini dezvoltarea echipei noastre și pentru a ajuta jucătorii să atingă potențialul maxim. Vreau să îi mulțumesc lui Cristian pentru dedicarea și profesionalismul său neabătut în toți acești ani petrecuți pe teren. Este unul dintre jucătorii noștri cei mai respectați de suporteri și suntem încântați că va rămâne alături de noi pentru a continua dezvoltarea clubului”, a declarat Marian Brăilescu, președintele SC Oțelul Galați.

În vârstă de 36 de ani, Sîrghi este gălățean la origini și a petrecut în culorile roș-alb-albastre nu mai puțin de 11 sezoane, vreme în care a câștigat Cupa UEFA Intertoto, Campionatul, Supercupa și a participat în Liga Campionilor. După plecarea de la Galați, Sîrghi a evoluat în străinătate, la Maccabi Netanya (Israel), Ermis (Cipru) și Flamurtari (Albania), iar în România a mai trecut pe la Pandurii Tg. Jiu, Concordia Chiajna, Gaz Metan, Dunărea Călărași. A mai jucat pentru Petrolul Ploiești, în liga secundă, iar apoi a revenit acasă pentru a pune umărul la revenirea Oțelului în elita fotbalului românesc, reușind acest lucru după două promovări consecutive ce au readus clubul în prima ligă în această vară.

Mulțumim pentru tot și mult succes din noua postură, Cristian Sîrghi!