shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Cu toții la stadion: vineri, ultimul joc al anului!

gol-otelul-rosu

SC Oțelul Galați va disputa vineri, 30 noiembrie, ultima partidă a turului stagiunii și, totodată, ultimul joc oficial al anului, pe teren propriu, în compania formației Știința Miroslava. Meciul ce va conta pentru etapa 15 a Ligii 3 va avea loc cu începere de la ora 14:00, pe stadionul Oțelul.

Partida de vineri va fi una extrem de importantă în economia campionatului, cele două formații fiind în lupta pentru promovare. Înaintea acestei runde, oțelarii se află pe locul secund al clasamentului, cu un total de 32 de puncte, la 6 puncte distanță de liderul Gloria Buzău. Acest ecart se poate recupera în aceată ultimă etapă a turului atunci când buzoienii vor sta în urma retragerii din competiție a formației CSM Roman. Roș-alb-albaștrii au obținut până acum 10 victorii și 2 egaluri și 1 înfrângere, marcând 26 de goluri și primind doar 4 goluri, având în continuare cea mai bună defensivă a Ligii 3. De cealaltă parte, Știința Miroslava ocupă poziția a 3-a a ierarhiei, acumulând 31 puncte, în urma celor 10 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri înregistrate, golaveraj 22-11.

Accesul spectatorilor la partida SC Oțelul Galați – Știința Miroslava va fi gratuit. Vă așteptăm la stadion! #ImpreunaPentruOtelul