shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Cuvintele sunt de prisos

otelul-galati-avantul-draganesti-20-1
Ceea ce s-a întâmplat astăzi la partida SC Oţelul Galaţi – Avântul Drăgăneşti arată de ce acest proiect pornit de suporteri merită să fie susţinut de toţi gălăţenii. A fost o ploaie de goluri la poarta adversarului, oţelarii din teren mulţumind şi cel mai exigent dintre suporterii aflaţi în tribună. Am văzut la aceşti băieţi o tehnică mult superioară eşalonului IV, o ambiţie fără margini şi o seriozitate care ne demonstrează că merită încrederea noastră. Elevii lui Stelian Bordieanu au continuat să alerge pe teren şi să atace poarta adversarului chiar şi după ce scorul a căpătat dimensiuni fantastice, ceea ce dovedeşte că antrenorul nu îi lasă nicio clipă să îşi piardă din concentrare.
S-a terminat 20-1, un scor care spulberă orice record înregistrat până acum în istoria echipei Oţelul Galaţi. Golurile au fost marcate astfel: Tudosă ( min. 3, 40, 54), Buteseacă ( min. 7 şi 20) , Postelnicu ( min. 10), Napîrlică ( min 18), Radu (min. 23, 36), Codreanu Ionuţ (min 36, 85), Vlasie (pen. min. 60), Pavel (min. 66, 75, 77,81, 83, 86), Codreanu Ruben (min. 73) şi Huhulea ( min. 88). De remarcat golul înscris de portarul Vlasie din penalty, care a executat lovitura la cererea întregului stadion. Acesta este fotbalul pentru suporteri.
Primul 11 introdus în teren de antrenorul Stelian Bordieanu a fost: Vlasie, Neagu, Scutaru (min. 63 Pavel), Codreanu Ruben, Ciurea (cpt), Postelnicu, Napîrlică (min. 46 Ţîmpău), Tudosă( min. 57 Huhulea), Radu, Codreanu Ionuţ, Buteseacă( min. 46 Baştină).
Un alt moment ce a făcut deliciul publicului prezent a fost acela în care un grup de nuntaşi alături de mire şi mireasă au ajuns în mijlocul suporterilor ţinând să fie prezenţi pe stadion în cea mai frumoasă zi a vieţii lor. Pe lângă obişnuitele poze, aceşti surprinzători oaspeţi au donat şi sume de bani în cutia deja obişnuită la meciurile Oţelului, iar faptul că mai întâi au venit să dea bani dovedeşte că erau familiarizaţi cu proiectul nostru. Le urăm casa de piatră şi îi mai aşteptăm la meciuri.
În total de la cei peste 1500 de spectatori s-au adunat în cutia de donaţii suma de 3092.15 lei şi 6 lei moldoveneşti. Ca de obicei, aceşti bani vor merge să acopere golurile apărute în urma diverselor cheltuieli făcute cu cele 4 echipe ale clubului nostru.
Un moment mai puţin plăcut a fost accidentarea lui Iulian Napîrlică, jucător care a fost transportat la spital cu o ambulantă SMURD. Din discuţiile cu el, se pare însă ca accidentarea nu e chiar atât de gravă cum s-a crezut iniţial, Napîrlică urmând să absenteze doar în următoarele două meciuri.
Noi suntem Galaţiul!