shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

David Maftei, 1 an la Oțelul

Un internațional român Under 21 va îmbrăca tricoul Oțelului în stagiunea 2024-25. Este vorba de fundașul dreapta David Iulian Maftei care va juca în roș-alb-albastru sub formă de împrumut de la Farul Constanța.

Talentatul fundaș dreapta David Maftei, care va împlini peste două zile 19 ani, se află în proprietatea clubului Farul Constanța, însă în sezonul trecut a jucat pentru CSA Steaua București, în Liga 2. Tot în eșalonul secund a evoluat și în campionatul 2022-23, dar la Unirea Dej, de asemenea sub forma unui transfer temporar. După acești doi ani, Maftei are cifre impresionante pentru postul său: 55 de partide de Liga 2 și Cupa României, 5 goluri și 10 assist-uri.
Calitățile sale au ajuns și în vederea tuturor selecționerilor de la naționalele de juniori și tineret. Produs al Academiei Hagi, David a fost convocat atât la reprezentativele Under 16, Under 17, Under 18, Under 19, cât și la naționala Under 21, cu toate că încă are 18 ani.

David Maftei: Sunt încântat de șansa care mi se oferă, aceea de a juca în Superliga, și sper să o fac cât mai bine pentru Oțelul Galați. Aștept cu nerăbdare sezonul oficial, iar atunci când antrenorul va apela la serviciile mele, voi da totul pentru echipă. Hai, Oțelul!

Maftei este eligibil pentru regula Under 21 și a semnat un contract pe un an de zile, perioadă în care se va afla sub formă de împrumut de la Farul Constanța.

Bun venit la Oțelul, David!

SC Oțelul Galați va oficializa și în perioada următoare câteva transferuri, neexistând nicio interdicție în acest sens.