shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

De ce să alegi să sprijini SC Oțelul Galați și să îți promovezi brandul

otelul-logo-triangle

SC Oţelul Galaţi reprezintă continuatoarea campioanei şi supercampioanei României din 2011 și reprezentăm cel mai important brand sportiv al orașului, iar misiunea noastră, a comunității, este aceea de a continua istoria fotbalului de performanță de la malul Dunării.

Viziunea clubului nostru se desfășoară pe termen lung și, având în spate tradiția celor peste 50 de ani de fotbal de oțel în orașul nostru, considerăm că efortul partenerilor și sprijinul oferit de miile de gălățeni ce ne-au purtat spre victorii în sezoanele trecute ar putea fi întărite și de suportul pe care ni l-ar putea oferi sectorul privat. Strategia noastră implică promovarea către eșaloanele de elită ale fotbalului românesc și revenirea brandului Oțelul acolo unde a performat ani de-a rândul și a excelat, mai ales în perioada în care clubul a obținut cele mai importante trofee pentru această zonă fotbalistică. De asemenea, punem mare accent pe dezvoltatea copiilor și juniorilor, pe educarea lor sportivă, dar și pe educația lor din punct de vedere uman și social.

Parteneriatul dintre o companie interesată de a sprijini activitatea sportivă și clubul nostru ar fi în beneficiul ambelor părți implicate, brandul respectiv devenind astfel partenerul SC Oțelul Galați. Vă prezentăm așadar câteva motive pentru care orice entitate interesată ar trebui să se alăture demersului nostru sportiv și social și să vină pentru a susține clubul fanion al orașului:

  • Cel mai titrat brand sportiv al Moldovei

SC Oțelul Galați este cel mai titrat brand din Moldova, având în palmares singurele trofee naționale la fotbal din această regiune: titlul de Campionă și Supercupa României. De asemenea, la nivel european, clubul oțelar a reușit să câștige Cupa UEFA Intertoto în 2007, a disputat finala Cupei Balcanice în 1992 și are participări în Cupa UEFA și grupele UEFA Champions League. Echipa în acest moment este antrenată de Dorinel Munteanu, antrenorul alături de care clubul a obținut cele mai importante performanțe sportive, dar și cel mai selecționat jucător all-time din istoria echipei naționale a României.

  • Cea mai importantă prezență sportivă online din Galați

Clubul nostru reprezintă cea mai importantă prezență online a unei structuri sportive din orașul nostru, având numeroși abonați pe o multitudine de rețele sociale: Facebook (22k), Instagram (4,5k), YouTube (3,7k), iar orice brand asociat își poate promova imaginea în rândul acestei comunități solide. SC Oțelul Galați dispune de o echipă profesionistă de branding, are o identitate vizuală proprie, dezvoltă permanent content specific (copywriting, foto, video) și asigură profesionist transmisiunea live a evenimentelor sportive.

  • Posibilități multiple de promovare offline

Logo-ul sponsorilor va fi vizibil pe echipamentele oficiale pe care le vor purta jucătorii la partidele oficiale, dar și pe replicile achiziţionate de fani, disponibile în Magazinul Oficial al clubului. De asemenea, brandurile interesate pot fi afișate pe stadion, prin bannere, pe programele de meci oficiale, invitaţii, abonamente, bilete, bagde-uri, pe panoul folosit la conferinţele de presă organizate de către club, interviuri, etc. Imagini foto și video sunt transmise de presa scrisă, online și TV, pe plan local și naţional. Putem organiza ședinţe foto sau sesiune de autografe speciale pentru suporteri la locaţiile companiei pentru a promova imaginea brandului.

  • Transparență pentru sumele investite

SC Oțelul Galați s-a născut din pasiunea fanilor pentru istoria și tradiția clubului, iar printre cele mai importante principii ce au stat la baza proiectului a fost transparența. Suporterii desemnează prin vot conducerea clubului, iar activitatea Consiliului Director este permanent comunicată membrilor asociați. La fel de transparent se pot dezvolta parteneriatele cu sponsorii clubului, aceștia putând fi informați cu privire la modul în care sumele investite au fost administrate sau pot decide în ce departamente ale asociației vor fi utilizate fondurile ce fac obiectul sponsorizărilor (echipa de seniori, centrul de copii și juniori, infrastructură, etc).

  • Centru de Copii și Juniori în continuă dezvoltare

Unul dintre cele mai mari motive de mândrie ale clubului nostru îl reprezintă Centrul de Copii şi Juniori. Pornind de la unul dintre obiectivele asumate la începutul proiectului, acela de a avea în componenţa echipei mari cât mai mulți jucători formaţi la centrul nostru, SC Oţelul Galaţi a demarat planul de a reconstrui de la zero una dintre cele mai puternice şcoli de fotbal din România. Sub atenta îndrumare a unor antrenori
profesionişti s-au înfiinţat primele grupe de juniori, iar în acest moment în cadrul Centrului activează peste 150 de copii, având echipe angrenate în campionatele naționale Under 19, Under 17, Under 15, dar și în competițiile județene cu grupele mai mici, cu rezultate notabile înregistrate. Punem accent permanent pe descoperirea de talente şi pregătirea lor pentru sportul de înaltă performanţă, precum şi formarea acestora cu o mentalitate sănătoasă pentru toate domeniile societăţii.

  • Asociație înscrisă în Registrul entităţilor/unităţilor de cult

Asociația Suporter Club Oțelul Galați este înscrisă în Registrul entităţilor/unităţilor de cult, astfel încât sponsorii clubului nostru vor avea de parcurs o procedură mult mai simplă și vor avea parte și de avantaje conform Legii 30/2019. În acest sens, sponsorizările efectuate de plătitorii de impozit pe profit şi de impozit pe veniturile microîntreprinderilor către entităţi nonprofit sau unităţi de cult vor putea fi scăzute de acestea din impozitele datorate doar dacă beneficiarii sumelor sunt înscrişi în Registrul entităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale.

DEȚII O SOCIETATE COMERCIALĂ, VREI SĂ SPRIJINI OȚELUL ȘI SĂ ÎȚI PROMOVEZI BRANDUL? CERE O OFERTĂ DE SPONSORIZARE/PUBLICITATE ȘI ÎMPREUNĂ VOM FACE O ECHIPĂ PUTERNICĂ!