shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

De vineri, abonamentele pentru sezonul 2017-2018

suporteri-steaguri

Departamentul de ticketing al SC Oțelul Galați a stabilit politica de preţuri pentru bilete şi abonamente pentru sezonul competițional al Ligii 3 2017/2018.

SC Oțelul Galați anunţă că începând de vineri, 11 august, se vor pune în vânzare abonamentele valabile pentru stagiunea următoare. Tichetele de acces vor putea fi procurate de la stadionul Oțelul, din punctul special amenajat în magazinul oficial al clubului ce se va redeschide în curând, situat pe strada Gheorghe Asachi.

Prețurile abonamentelor pentru întreg sezonul 2017/2018 al Ligii 3 (tur și retur) sunt următoarele:

Tribuna 2 – 60 lei

Tribuna 1 – 80 lei

Tribuna 0 – 250 lei

Așa cum v-am anunțat, membrii oficiali ai SC Oțelul Galați ce dețin carduri albe dispun de posibilitatea de a achiziționa un abonament promoțional în valoare de 50 de lei valabil pentru întreg sezonul 2017/2018 al Ligii 3 (tur și retur), atât la Tribuna 1, cât și la Tribuna 2, la alegere.

Membrii ce dețin carduri albastre vor avea accesul gratuit la Tribuna 0, în timp ce deținătorii de carduri gold vor beneficia de acces la Tribuna Oficială și parking la stadionul Oțelul.

De asemenea, SC Oțelul Galați oferă abonamente la Tribuna 0 fostelor glorii ale clubului, celor 50 de legende desemnate cu ocazia aniversării a 50 de ani de existență ale clubului Oțelul: Mario Agiu, Viorel Anghelinei, Liviu Antal, Haralambie Antohi, Dorin Arcanu, Stelian Bordeianu, Laurenţiu Buş, Tudorel Călugăru, Florin Cernat, Sergiu Costin, Ioan Filip, Ion Gigi, Gabriel Giurgiu, Branko Grahovac, Petre Grigoraş, Mihai Guriţă, Mihăiţă Hanghiuc, Sorin Haraga, Silviu Ilie, Laurenţiu Iorga, Jivko Jelev, Emil Jula, Costin Maleş, Cristian Munteanu, Dorinel Munteanu, Ionuţ Neagu, Dănuţ Oprea, Gabriel Paraschiv, Tudorel Pelin, Marius Pena, Milan Perendija, Gelu Popescu, Ion Profir, Costică Rădulescu, Cornel Rîpă, Adrian Sălăgeanu, Dorin Semeghin, Vasile Simionaş, Cristian Sîrghi, Emil Spirea, Aurelian “Vivi” Stamate, Daniel Stan, Marius Stan, Valentin Ştefan, Viorel Tănase, Cătălin Tofan, Gabriel Viglianti şi Ion Viorel. Pentru a intra în posesia abonamentelor, fostele glorii sunt rugate să contacteze clubul prin e-mail la ticketing@ascotelul.ro. Pentru Nicolae Burcea și Victor Vasilache, trecuți în neființă, membrii familiilor vor avea posibilitatea de a-și procura abonamentele pentru sezonul 2017/2018.

În atenția persoanelor cu dizabilități: pentru a beneficia de un abonament gratuit, aceste persoane trebuie să contacteze clubul prin e-mail la ticketing@ascotelul.ro. Locurile pentru aceste persoane sunt în număr limitat și sunt amenajate într-un spațiu dedicat la Tribuna 1 a stadionului Oțelul.

Programul la magazinul oficial SC Oțelul Galați, situat la stadion, de unde se pot achiziționa abonamente este următorul:

Luni – Vineri: 10:00 – 12:00 și 16:00 – 18:00

Sâmbătă: 10:00 – 12:00

Duminică: Închis

Pentru achiziționarea unui abonament, toți suporterii vor trebui să prezinte cartea de identitate în original sau cardul de membru oficial.

BILETE SEZON COMPETIȚIONAL 2017/2018

Totodată, SC Oțelul Galați face cunoscute şi preţurile biletelor pentru sezonul 2017-2018:

Tribuna 2 – 5 lei

Tribuna 1 – 7 lei

Tribuna 0 – 20 lei

Informații de interes general

Biletele pentru meciurile din Liga 3 se pun în vânzare cu minim 3 zile înainte de ziua meciului.

Biletele vor putea fi achiziționate de la magazinul oficial al clubului în săptămâna premergătoarea jocului și de la casele de bilete în ziua meciului. De asemenea, clubul nostru îți propune ca până la startul sezonului implementarea unui sistem de ticketing online.

Copiii cu vârsta de până la 14 ani au accesul gratuit pe stadion, cu condiția ca aceștia să fie însoțiți de un adult de deține bilet sau abonament valabil si care să aibă întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului.

Femeile, precum și cei care sunt însoțiti de copii au prioritate atât la casele de bilete, cât și la intrarea în stadion.

Jurnaliștii acreditați de către SC Oțelul Galați au prioritate la intrarea de la Poarta VIP a stadionului Oțelul.

Pentru orice informații legate de bilete sau abonamente la meciurile SC Oțelul Galați vă rugăm sa vă adresați prin e-mail la ticketing@ascotelul.ro