shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Debut cu dreptul în seria meciurilor amicale din Spania

otelul-echipa-huercal

SC Oțelul Galați a învins în primul joc de pregătire disputat în stagiul din Spania, după ce a trecut, scor 2-0 (1-0), de  Huercal-Overa CF, formație ce activează în Tercera Division. Oțelarii au reușit deschiderea scorului prin Andrei Bordieanu, în minutul 20, acesta finalizând cu capul o centrare venită în urma unei lovituri libere de pe partea dreaptă, iar în minutul 69, Robert Moglan a dublat scorul de pe tabelă cu o fază trasă la indigo cu cea de la marcarea primului gol. În minutul 87, în urma unei busculade generale după un fault și un gest nesportiv al unui jucător spaniol, Robert Moglan și un fotbalist din tabăra gazdelor au fost eliminați.

Antrenorul Alin Pînzaru a aliniat la startul jocului următoarea formulă: Vlasie (Iliescu 30) – David, Gîță (cpt), Ghiocel, Manău – Bordieanu, Cristea – Iorga, Zaharia, Neagu – Țicămucă.

În repriza secundă roș-alb-albaștrii au schimbat tot efectivul și au jucat: Iliescu (Ursu 60) – Vasile, V. Moglan, R. Moglan, Sălăgeanu – Stoian, Chiriac, Crihană, Munteanu – Antohi, Cîrjan.

Mijlocașul Ionuț Codreanu a acuzat mici probleme medicale la antrenamentul din ziua jocului, pregătindu-se individual, iar la meci s-a decis menajarea acestuia pentru a nu risca accidentări mai grave.

Următorul joc de verificare al Oțelului va avea loc vineri, 8 februarie, în compania formației Cuevas CF. Partida va avea loc cu începere de la ora 20:00 (21:00 ora României).