shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Debut pentru Georgian Păun în tricoul Oțelului

otelul-site-2020-18

Georgian Păun, sosit în tabăra roș-alb-albastră în cursul săptămânii trecute, a bifat primele minute oficiale în tricoul Oțelului. Noul jucător de profil ofensiv a debutat în victoria obținută sâmbătă de oțelari, scor 4-0, în compania formației CSM Bacău, în etapa 6 a Ligii 3, seria 2.

Georgian Păun a intrat pe teren în minutul 63 al partidei, înlocuindu-l pe Andreas Iani, reușind să își facă simțită prezența pe gazon având chiar două șanse bune de a marca la debutul pentru gruparea gălățeană.

Nu am ezitat când am fost contactat de Oțelul, mai ales că vorbim de o echipă de tradiție, o campioană a României. În plus, m-a atras obiectivul de a promova în liga secundă, sper să mă integrez cât mai rapid și să reușim promovarea la finalul sezonului. Sper să fiu sănătos, să joc și să ajut cât de mult pot echipa”, a declarat Georgian Păun.

otelul-site-2020-20

Georgian Păun este născut pe 24 octombrie 1985 la Ploiești și a început cariera de Astra, alături de care a debutat în prima ligă în 2002. De-a lungul carierei sale, a mai îmbrăcat tricoul unor echipe precum Dinamo București, Politehnica Iași, CSKA Sofia sau FC Brașov, Metalul Reșița, Turris Turnu Măgurele, Petrolul Ploiești și Farul Constanța, având la activ numeroase prezențe în primele două eșaloane fotbalistice ale României. Din această toamnă s-a alăturat echipei noastre, alături de care va pune umărul la îndeplinirea obiectivelor propuse în acest sezon. La Oțelul, Păun va evolua în acest sezon cu tricoul cu numărul 14.