shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Debut, victorie și calificare în Cupă: 4-0 cu Sporting Liești

gol2

SC Oțelul Galați a obținut calificarea în faza a III-a a Cupei României, după ce a trecut, scor 4-0 (2-0), de Sporting Liești, în prima partidă oficială a stagiunii 2021/22.

Oțelarii au deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă scoasă de Demian și transformată în gol de Vadim Cricimar (min. 27), la aceeași fază un jucător al gazdelor primind al doilea galben și fiind eliminat. Un minut mai târziu același Dumitru Demian a dublat avantajul (min. 28) și a stabilit scorul cu care s-a intrat la cabine, dar nu înainte ca și Sîrghi să primească gratuit al doilea avertisment și să părăsească prematur terenul de joc. După pauză, cei de la Liești au încercat să pună mai multă presiune, dar oțelarii au domolit elanul gazdelor și au pus stăpânire pe joc. Dorinel Munteanu a mutat și el inspirat și roș-alb-albaștrii au majorat avantajul prin George Cîrjan (min. 65), în timp ce Valentin Niculae, intrat și el în repriza secundă, a închis tabela de marcaj (min. 77).

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă: Uțiu – Farcaș, Sîrghi (cpt), Jardan, Nedelea – Vaștag, Neagu – Demian, Badea, Nica – Cricimar. În repriza secundă au mai evoluat: Cîrjan, Cireș, Niculae și Dobre.

Următorul joc oficial al oțelarilor va avea loc tot în Cupa României, miercuri, 25 august, în timp ce debutul în campionat va avea loc trei zile mai târziu, sâmbătă, 28 august, în prima etapă a sezonului 2021/22 din Liga 3.