shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Astăzi, debut în noua ediție de campionat: Sporting Liești – SC Oțelul Galați

gol2

SC Oțelul Galați va disputa astăzi prima partidă oficială din stagiunea 2021/22 a Ligii 3, seria 2, pe terenul celor de la Sporting Liești, formație cu care a evoluat și în debutul sezonului, în Cupa României. Jocul din etapa inaugurală a campionatului va avea loc cu începere de la ora 18:00, pe stadionul Comunal din Liești.

Orice început de sezon este dificil, dar am avut o perioadă de pregătire bună, ne-am antrenat pentru asta și trebuie să debutăm cu dreptul. Aștept de la jucători concentrare maximă, determinare și angajament total. Nu trebuie să ne gândim la meciul de Cupă dintre cele două echipe, astăzi se joacă pe puncte și obiectivul nostru este să le obținem pe toate. Tratăm fiecare meci cu seriozitate, o luăm pas cu pas, etapă de etapă către ceea ce ne-am propus în acest campionat”, a menționat Dorinel Munteanu, managerul tehnic al SC Oțelul Galați.

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce partida de astăzi și l-a delegat la centru pe Robu Ovidiu – Chitila, acesta urmând a fi asistat la cele două tușe de Mindeart Valentin – Popeşti-Leordeni și Negru Ioan lexandru – Buftea. Observator de joc a fost desemnat Eiub Elvin – Măcin, în timp ce prestația arbitrilor va fi supervizată de Lapa Ioan – Vaslui.

Partida Sporting Liești – SC Oțelul Galați va putea fi urmărită în direct pe OtelulTV, atât pe pagina de Facebook, cât și pe canalul oficial de Youtube. ?? Devino membru și susține echipa în noul campionat: ascotelul.ro/inscrieri #ImpreunaPentruOtelul