shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Deplasarea fanilor la Sibiu: toate informațiile

SC Oțelul Galați anunță detaliile organizatorice referitoare la deplasarea specială cu trenul pentru suporterii echipei, cu destinația Sibiu – Finala Cupei României, programată pe 15 mai 2024, ora 20:30. Apreciem enorm sprijinul constant și pasiunea suporterilor noștri, iar inițiativa susținută de Primăria Galați evidențiază angajamentul de a asigura o experiență confortabilă și sigură pentru toți cei care își doresc să fie alături de echipă în această zi importantă.

Detalii despre călătorie:
Plecarea: Trenul va pleca din Gara Centrală Galați pe data de 15 mai, la ora 06:05. Pentru a asigura o îmbarcare organizată și eficientă, le recomandăm suporterilor să se prezinte la gară cu cel puțin o oră înainte de plecare.
Trenul: Cursa specială va avea un număr restrâns de opriri, pentru a asigura un traseu rapid și confortabil până la destinație. Suporterii sunt sfătuiți să se asigure că au asupra lor toate necesitățile pentru durata călătoriei, inclusiv alimente, apă și materiale pentru susținerea echipei.
Sosirea: Trenul este programat să ajungă la Sibiu în jurul orei 15:00, oferind suficient timp pentru a ajunge la stadion și pentru a participa la procesul eficient de acces în arena sportivă.

Reguli de călătorie:
Pe durata călătoriei, SC Oțelul Galați încurajează toți suporterii să adopte un comportament civilizat și să promoveze valorile de fair-play caracteristice clubului nostru. Este fundamental ca fiecare participant să contribuie la crearea unei atmosfere pozitive și respectuoase, pentru a reflecta imaginea echipei noastre într-o manieră demnă.

Cu toții în roșu: Pentru a arăta unitate și sprijin maxim echipei noastre în această zi importantă, îndemnăm toți suporterii SC Oțelul Galați să vină îmbrăcați în roșu, una din culorile emblematice ale clubului nostru și culoarea pe care o vor purta jucătorii în Finală. Acest simbol al pasiunii și angajamentului va ajuta la crearea unei atmosfere impresionante în tribune, intensificând spiritul de echipă și vizibilitatea suporterilor noștri în cadrul stadionului. Afișarea culorilor noastre printr-o prezență uniformă și vibrantă va fi un mesaj puternic de solidaritate și susținere pentru jucătorii noștri în lupta pentru trofeu.

După meci: La încheierea partidei, suporterii vor fi conduși în mod organizat către Gara din Sibiu, unde se va organiza îmbarcarea pentru cursa feroviară de retur. Toate detaliile legate de orarul de întoarcere și de organizarea la fața locului vor fi comunicate de către reprezentanții clubului prezenți la Sibiu.

SC Oțelul Galați le mulțumește tuturor suporterilor, indiferent de modalitatea de transport aleasă, pentru entuziasmul și sprijinul acordat și își exprimă convingerea că Finala Cupei României va fi o ocazie de celebrare a sportului și a valorilor noastre comune. Împreună, vom face din această călătorie și din acest meci momente memorabile, pline de pasiune și dedicare față de culorile noastre dragi.

Cu toții în roșu la Sibiu, Împreună pentru Oțelul!