shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Derby pentru primul loc: SC Oțelul Galați – CSM Focșani, astăzi, ora 14:00

jucatori-otelul

SC Oțelul Galați va primi astăzi vizita formației CSM Focșani, în derby-ul seriei 2 a Ligii 3, partidă ce va pune față în față ocupantele primelor două locuri din clasament. Partida se va disputa cu începere de la ora 14:00, pe stadionul Oțelul, cu participarea spectatorilor.

Înaintea etapei cu numărul 14, oțelarii se clasează pe locul secund al ierarhiei, cu 31 de puncte acumulate în urma celor 10 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri, golaveraj 44-10, în timp ce oaspeții de astăzi sunt la o lungime distanță și ocupa locul de lider, cu un total de 32 de puncte și o linie de clasament ce cuprinde 10 victorii, 2 egaluri și 1 înfrângere, golaveraj 33-8.

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe Marcu Claudiu – Constanţa, acesta urmând a fi asistat la cele două tușe de  Carson Marian – Constanţa și Prodan Costel Adrian – Cisnădie. Observatori au fost desemnați Dan Vasile – Pucioasa și Patrichi Stefan – Iaşi.

Suntem în fața celui mai important meci din acest final de an, mai ales pentru că jucăm cu CSM Focșani, formația cu care ne batem pentru prima poziție a clasamentului. Va fi un meci greu, dar am încredere în nivelul de concentrare al jucătorilor mei, vom aborda meciul încrezători, cu gândul de a câștiga și de a reveni pe prima poziție”, a declarat Dorinel Munteanu, managerul tehnic al SC Oțelul Galați.

Intrarea la partida SC Oțelul Galați – CSM Focșani va fi gratuită, dar fanii vor trebui să își procure de la Magazinul Oficial brățările de acces după ce vor prezenta certificatul verde Covid. Competiţiile sportive se pot desfăşura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5,00-21,00, cu asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane și purtarea măștii de protecție.