shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Derby-ul campionatului: Oțelul înfruntă locul secund, Avântul Vânători

otelul-vs-focsani

SC Oțelul Galați va întâlni sâmbătă, 8 aprilie, formația Avântul Vânători, într-o partidă ce va conta pentru etapa a 18-a a Ligii a IV-a. Jocul se va disputa pe stadionul Siderurgistul, cu începere de la ora 17:00, iar în deschidere vor evolua echipele de juniori ale celor cluburi.

SC Oțelul Galați continuă să fie liderul detașat al campionatului,  fiind neînvinși după 17 etape disputate, acumulând un total de 51 de puncte, fiind la o distanță de 15 puncte față de locul secund ocupat chiar de oaspeții noștri de sâmbătă, Avântul Vânători – formație ce a strâns 36 de puncte, cu mențiunea că figurează în ierarhia seriei cu un joc mai puțin disputat.

Oțelarii au cea mai bună defensivă a ligii, cu doar 9 golurile primite, dar și cel mai bun atac, cu un total impresionant de goluri: 127.

Stelian Bordieanu, antrenor SC Oțelul Galați: „Va fi un adevărat derby, vom evolua în compania locului 2 din campionat și trebuie să ne mobilizăm pentru acest joc. Sper ca suporterii să fie, ca și până acum, alături de noi și să vină în număr mare la stadion, echipa are nevoie de suportul lor și ne dorim ca la finalul meciului să ne bucurăm împreună cu ei.”

Ca și până acum, intrarea la meciurile de pe teren propriu ale echipei noastre este liberă pentru spectatori,  cu mențiunea că  cei care doresc să susțină activitatea clubului pot face donații sau pot achiziționa materiale promoționale cu însemnele SC Oțelul Galați.