shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Derby-ul cu CSM Focșani s-ar putea juca cu suporteri pe stadion

otelul-csu1

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat în şedinţa de vineri o serie de noi măsuri în contextul pandemiei de COVID-19.

Conform hotărârii CNSU, se propune ca organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive pe teritoriul României, în spaţii închise sau deschise, să poată fi realizată, doar în intervalul orar 5,00-21,00, cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane şi purtarea măştii de protecţie.

Participarea va fi permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de la vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării, deci cei trecuți prin boală.

Astfel, clubul nostru ar putea organiza partida de sâmbătă cu CSM Focșani cu accesul suporterilor în stadion dacă propunerile Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă vor fi adoptate prin Hotărâre de Guvern în cursul acestei săptămâni.