shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Derby-ul etapei, în nocturnă: Oțelul vs Focșani, astăzi, ora 18:00

otelul-csu1

SC Oțelul Galați va întâlni astăzi, 3 octombrie, formația CSM Focșani 2007, într-o partidă ce va conta pentru etapa 4 a Ligii 3, seria 2. Jocul se va disputa în nocturnă, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul Oțelul.

Înaintea acestei runde, oțelarii se clasează pe locul 4 al clasamentului, cu 6 puncte acumulate, în urma celor 2 victorii și 1 înfrângere (golaveraj 3-1), la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 2 și 3, fiind despărțițe doar de golaveraj. De cealaltă parte, CSM Focșani 2007, ocupă locul 6 al ierarhiei, cu un total de 4 puncte, după 1 victorie, 1 egal și 1 înfrângere, golaveraj 8-7.

Arbitru pentru acest meci a fost delegat Dumitrache Bogdan (Bucureşti), ajutat la cele două tușe de Antal Damian (Bacău) și Dută George Bogdan (Bacău). Observatorul de joc din partea FRF a fost delegat Borcan Ionut (Ploieşti), în timp ce prestația arbitrilor va fi supervizată de observatorul CCA, Pop Ion Gabriel Flaviu (Bacău).

Știam că Focșaniul este una dintre echipele cele mai puternice, care poate pune probleme. Nu ne luăm după ultimele două rezultate ale lor, pentru că s-ar putea să ne păcălim, acel semieșec cu Bacăul și înfrângerea de acasă cu Brăila. Eu zic că echipa este pe drumul pe ce ni-l dorim și cred eu că vom reuși până la final să ne atingem obiectivul să fim acolo sus, cel puțin până în iarnă după care e posibil să mai apară și alte schimbări. Să fim acolo sus, să formăm o echipă competitivă și să joace fotbal de calitate, ceea ce își dorește fiecare gălățean”, a declarat Petre Grigoraș, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

Jocul SC Oțelul Galați – CSM Focșani va fi transmis în format live video de OțelulTV pe pagina oficială de Facebook a clubului. #ImpreunaPentruOtelul