shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Derby-ul Moldovei: Iași – Oțelul, astăzi, ora 17:30

poza9

SC Oțelul Galați va întâlni astăzi, cu începere de la ora 17.30, în etapa 6 a play-off-ului Ligii 2, formația Politehnica Iași, pe stadionul „Emil Alexandrescu”.

După 5 etape disputate din play-off, SC Oțelul Galați se clasează pe locul 3 în clasamentul Ligii 2, cu 45 puncte acumulate (3 victorii și 2 înfrângeri, golaveraj 6-7), în timp ce Poli Iași se clasează pe locul 1, cu 49 puncte (2 victorii și 3 egaluri, golaveraj 8-5). În etapa precedentă echipa noastră a învins Unirea Dej, scor 1-0, gol marcat de Vasile Jardan, în timp ce adversara noastră de astăzi a trecut de Dinamo București, scor 3-1. Managerul tehnic al oțelarilor, Dorinel Munteanu, are tot lotul valid pentru acestă partidă.

Pentru noi de acum începe numărătoarea inversă. Am discutat cu echipa, suntem pregătiți. Sunt convins că lupta se va duce până în ultima etapă, atât pentru locurile direct promovabile cât și pentru locurile care duc la baraj. Și din acest punct de vedere noi plecăm de la zero, nu contează ce am obținut în turul play-off-ului, ne interesează ultimele cinci jocuri. Sper să obținem cât mai multe puncte, care să ne asigure locul de promovare directă, dacă nu, am mai spus-o, suntem pregătiți și pentru jocurile de baraj.

Îmi doresc ca echipa noastră să fie foarte bine pregătită din punct de vedere fizic și mental. Mentalul va juca un rol foarte important în acest joc. Mă interesează doar ce face echipa mea. Bineînțeles că stările mele diferite de la meci la meci, dar îmi doresc ca la jocul cu Poli Iași să văd o echipă care se bate pentru orice minge, mă refer la echipa noastră care joacă cu ambiție, cu tupeu, pentru că locul pe care l-am obținut a fost doar pe teren nu prin alte lucruri” – Dorinel Munteanu – Manager Tehnic SC Oţelul Galaţi

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce partida, astfel încât la centru va fi Coza Ionuţ (Cernica – Ilfov), ajutat la cele două tușe de Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca – Cluj) și Suciu George (Câmpia Turzii – Cluj). Rezerva de arbitru va fi Marcu Claudiu (Constanţa – Constanţa). Observatorul de arbitri pentru această partidă este Jiga Dan (Bistriţa – Bistriţa Năsăud) iar delegatul de joc este Gheorghita Bogdan (Vaslui – Vaslui).

Partida Politehnica Iaşi – SC Oțelul Galați, din etapa 6 a play-off-ului Ligii 2, se va disputa astăzi, 2 mai, de la ora 17:30, pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iași. Jocul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport.