shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Derby-ul Moldovei pentru promovare: Oțelul – Poli Iași, azi, ora 14:15

otelul-mc5

Astăzi, stadionul Oțelul va fi gazda derby-ului Moldovei ce se va disputa între două echipe de top din liga a doua, SC Oțelul Galați și Politehnica Iași.

Echipa noastră se află pe locul 3 în clasament, cu 36 de puncte (10 victorii, 6 egaluri si 3 înfrângere, golaveraj 21-12), iar o victorie în acest meci ne-ar permite să ne consolidam poziția în clasament și să ne apropiem de Politehnica Iași. În schimb, gazdele de astăzi se află pe locul 2 în clasament, cu 40 de puncte  (12 victorii, 4 egaluri si 3 înfrângere, golaveraj 30-14). De-a lungul istoriei, cele două echipe s-au mai întalnit de 19 ori, oțelarii obținând 7 victorii, 8 meciuri s-au terminat la egalitate, iar 4 victorii în dreptul celor din Iași. Partida din prima etapă a turului regular, s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Ambele echipe vor dori să obțină victoria și să își consolideze poziția în clasamentul ligii a doua. Pentru acest joc, managerul tehnic al echipei noastre, Dorinel Munteanu, nu se poate baza pe jucătorii Dimitrov și Dur-Bozoancă care încă nu sunt refăcuți după accidentări.

Ne-am atins obiectivul, am intrat în play-off, acum suntem în fața primului joc, va fi unul disputat. Fiecare echipă își face calcule, noi le facem pe ale noastre. Încercăm să nu dezamăgim suporterii, încercăm să facem tot ce putem pentru a face puncte, pentru a ne îndrepta spre promovare. Ajungând aici, e clar că toate gândurile au un singur țel, de a promova! Sincer, pentru mine nu contează programul, nu am avut preferințe, pentru că sunt puncte puse în joc și acasă, și în deplasare. Trebuie să ne batem pentru ele și nu m-am gândit la tragerea la sorți. Faptul că oamenii vin la stadion, demonstrează că suporterii sunt alături de echipă, nu avem presiune, dar trebuie să ne gândim că suporterii au venit lângă noi datorită rezultatelor. Vreau continuitate la echipă, vreau ca obiectivul nostru principal să fie pe aceste 10 jocuri, e foarte important” – Dorinel Munteanu, manager tehnic SC Oțelul Galați.

Partida va fi condusă la centru de Busi Cătălin – Râmnicu Vâlcea, ajutat la cele două tușe de Bojan Cosmin – Târgu Mureş și Zamfir Doru – Slatina. Rezerva de arbitru va fi Breoi Nicolae – Ploieşti. Observatorul de arbitri pentru această partidă va Velicu Bogdan – Bucureşti, iar delegatul de joc va fi Lumanare Marian (Bucureşti – Bucureşti).

Vă invităm să urmăriți meciul astazi, și să vă bucurați de fotbal. Partida SC Oțelul Galați – Politehnica Iasi, din etapa 1 a Play-off-ului de promovare in Liga 2, se va disputa astăzi, 19 martie, de la ora 14:15, pe stadionul „Otelul”. Bilete: Vino la meci și susține echipa! Bilete ➡️ https://bit.ly/scog-poli